2777
2789
عنوان

بچه فامیلمون دعوتنامه از دبی براش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 37 پست
دختر منم پارسال مسابقات کشوری مدال آورد چرا از دبی نخواستنش؟دارم میرم اونجا خدا کنه اشتباه شده باسه

😂 😂 😂 😂 😂 😂 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

بخند حق داری بخندی متاسفانه. امثال شما زیاد هستند که خود تحقیرن.  دیدم که دارم میگم از خودم که در نمی آورم. دوستم که  نخبه شیمی است  کره جنوبی میخواست جذب کنه اما فکر می کنی به دوستم  چه گفته بودن  گفته بود ن باید علیه کشورت چیزی بگی . دوستم هرگز قبول نکرد . گفت من کشورم ایران و مردم ایرانم  را دوست دارم.  دوستم متوجه شد.  که جذب  ایرانیها به خارج از کشور فقط برای سو استفاده است .  آنهایی که نمی‌دونن به خاطر همین میخندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخند حق داری بخندی متاسفانه. امثال شما زیاد هستند که خود تحقیرن. دیدم که دارم میگم از خودم که در نم ...

آره اتفاقا میخندم چون به حرفهای شما جز خنده نمیشه پاسخ دیگه ای داد😊😊😊

هر حرف دیگری توهین به شعور خودمون میشه

به خودت بخند 😊چون خود تحقیرها امثال شما زیادن.

نه اتفاقا توانمندی و  اعتماد به نفسم خوبه 

به شما ها و  عدم اطلاعاتتان میخندم چون خودتون خودتون رو مضحکه میکنید

اینجا چندین نفر دیگه هم گفتن کشورهای عربی  اقامت نمیدن

چه برسه به یه بچه که فقط چرتکه بلده اونم مقام جهانی نه ،صرفا به مقام کوچک ،چرتکه چه مهارتیه ،کاری که ساده ترین ماشین حساب می‌تونه انجامش بدن شما باز از موضع خودت پایین نمیای

ندانستن اصلا عیب نیست عیب و عار اصلی اینه که امثال شما هم نمی‌دونید هم نمی‌خواهید که بدونید و هم تو ندونسته ها و اشتباهات تون اصرار میکنید

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند

همسایه ما شوهرش سال‌هاست کویت کار می‌کنه..بهش گفتم خوب شما هم برید پیشش گفت به ایرانی‌ها اجازه اقامت ...

حالا ببین چه احمق هایی باور میکنن به یه بچه ی ابتدایی چون چرتکه بلده اقامت که هیچی دعوت نامه هم میفرستن😂😂