2777
2789

مهسا ام جی رو نصف کن خیلی خوبه

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست

بزن داخل گوگل شکن  مهسا ام جی واست بالا میاد

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

چی هست

فیلتر شکن

مرسی برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم منم برات فرستادم

قربونت برم

خدانکنه😍

سلام عزیزم خوبی؟ 

ببخشید مزاحمت شدم ولی توی گوگل در مورد دانشگاه تربت جام تحقیق میکردم که یکی از تاپیک های شما اومد! 

میشه راهنماییم کنی؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

من روزانه مهندسی مکانیک آوردم 

دانشگاه کشاورزی و دامپروری تربت جام ولی خودم مشهدیم

چجوریه؟ خوابگاهشم خودگردانه... 

و اینکه چرا اسم دانشگاهش اینه؟ مکانیکی که اینحا درس میدم فرق داره؟ 

به عنوان کسی که اونجا درس خونده توصیه چیزی داری؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید مزاحمت شدم ولی توی گوگل در مورد دانشگاه تربت جام تحقیق میکردم که یکی از تاپی ...

سلام عزیزم ممنون 

اسمش رو نمیدونم چرا کشاورزی گذاشتن دانشگاهش زیاد خوب نیست از نظر موقعیت مکانی و غذاهاشم بدرد نخوره تا اونجا که می‌دونم . شهرش هم خیلی شهر داغونیه جایی برای بیرون رفتن نداره . اگه آدم برونگرا و انعطاف پذیری هستی بهت خوش میگذره نگران نباش اما درکل زندگی خابگاهی سخته اونم تو همچین شهری . خابگاهش تازگی عوض شده و بهتر شده قبلا با خوابگاه دانشگاه آزاد ادغام بود ولی الان توی خیابون خلیج فارسه که جلوش کلی کافس

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

من روزانه مهندسی مکانیک آوردم دانشگاه کشاورزی و دامپروری تربت جام ولی خودم مشهدیمچجوریه؟ خوابگاهشم خ ...

راستش نمیدونم شخصیتت چطور هست ولی اگه از همون اول ک وارد دانشگاه شدی بتونی ی رفیق خوب پیدا کنی که همزمان تو خابگام باشه ( خیلی صمیمی ) و تا آخر باهاش باشی اونجا بهت خوش میگذره ازون رفیقا که بدون هم آب نمیخورن منظورمه. اینطوری احساس تنهایی نمیکنی و همیشه پشتت به یکی گرمه . دوم اینکه تا جایی که شد واحداتو زیاد بردار سعی کن زود تموم کنی یا حداقل ترم آخر درسای کمتری داشته باشی . پسرای تربتی بدرد نخورن اصلا باهاشون اکی نشو . اگه درونگرا هستی برا خدت پرده ببر نصب کن جای تختت که راحت باشی برای نور یا اگه خواستی خلوت کنی . توی خوابگاه سعی کن از اول با همه خوب باشی ( ظاهری خوب باش با همه ) کارتو با دعوا پیش نبر . مراقب وسایلت باش مثلا پول نقد نبرد با حواست باشه . از همون ترم اول سعی کن آدما رو بشناسید تا برای ترم دیگه یسری آدم با اخلاقیات خدت ببری تو ی اتاق ک اذیت نشین

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

سلام عزیزم ممنون اسمش رو نمیدونم چرا کشاورزی گذاشتن دانشگاهش زیاد خوب نیست از نظر موقعیت مکانی و غذا ...

مرسی عزیزم❣️

قضیه وام هایی که میدن چیه؟ چجوریه؟ بنظرت بگیرم؟ 

راستش نمیدونم شخصیتت چطور هست ولی اگه از همون اول ک وارد دانشگاه شدی بتونی ی رفیق خوب پیدا کنی که هم ...

خیلیییی ممنون که انقدر وقت گذاشتی و یه عالمه نوشتی

حقیقتا من میانگرام و زیادی اجتماعی نیستم... یک رفیق پیدا کردم... اهل پسر و ایناهم نیستم

ولی حتما همه توصیه هاتو به گوش میگیرم عزیزم

و اینکه تا کارشناسی باید اونجا خوند؟ برلی ارشد میشه دانشگاه رو عوض کرد؟