قلب_فرشته مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 452 عنوان یه سوال در مورد شغل دارم🚶🏻♀️ 71 بازدید | 6 پست بنظرتون مربی مهد خوبه یا کانتر فروش آژانس هواپیمایی؟ تازه لیسانسمو گرفتم رشته م علوم تربیتی بود به مهد میخوره ولی حقوقی خوب نیس میخوام برم آژانس بنظرتون کدوم بهتره🤦♀️ 1404/07/07 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوهایده عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 669 عزیزم میشه راجبع علوم تربیتی بهم بگی؟ سخته اسونه؟ شما چه گرایشی خوندید؟ دانشگاهتون آزاد بود یا دولتی
ارتباط_بدون_خشونت عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2229 بستگی داره علاقهات چی باشه. اگر به کار با بچهها علاقه داری ، مهد بهتره وگرنه آژانس هواپیمایی از نظر درآمد بهتره. ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊
قلب_فرشته مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 452 عزیزم میشه راجبع علوم تربیتی بهم بگی؟ سخته اسونه؟ شما چه گرایشی خوندید؟ دانشگاهتون آزاد بود یا دولتی خوبه بیشتر حفظیاتیع گرایشم برنامه ریزی درسی بود آزاد دانشگاه تهران شمال خوندمدر کل واسش کار زیاده و حقوق کم
قلب_فرشته مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 452 بستگی داره علاقهات چی باشه. اگر به کار با بچهها علاقه داری ، مهد بهتره وگرنه آژانس هواپیمایی از نظ ... اخه چند تا تاپیک راجع به آژانس دیدم یکم دو دل شدم میگفتن اونم در آمد نداره
بانوهایده عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 669 خوبه بیشتر حفظیاتیع گرایشم برنامه ریزی درسی بود آزاد دانشگاه تهران شمال خوندمدر کل واسش کار زیاده و ... آهان خیلی ممنونم چرا مشاور برنامه ریزی درسی و کنکور اینا نمیشد الان خیلیا از این راه به درآمد های بالا میرسن
قلب_فرشته مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 452 آهان خیلی ممنونم چرا مشاور برنامه ریزی درسی و کنکور اینا نمیشد الان خیلیا از این راه به درآمد های با ... مشاور کنکور بیشر رتبه های خوبو جذب میکنن من رتبه کنکورم خوب نبود عزیزم