2777
2789
شانسیه به نظرم . کلا بیخیال باش خود من انقد درگیر این چیزا بودم حتی دوسه روز پیشم تایپیک زدم برا حس ...

من خیلی ناامیدم 

حس میکنم همیشه همینجوزی میمونم 

واقعا روحیم خرابه 

تاحالا همه چی رو خراب کردم😂

ن عزیزم

من الان حس میکنم قرمز پوشیدی ولی مطمعن نیسم😂😂😂😂ببین من حس ششمم وحشتناک قویه تو رابطم هم هروق چیزی حس کردم دقیقا اتفاق افتاده هرخوابی ببینم مو به مو تعبیر میشه ولی نگرانیای آینده رو نمیشه حدس زد یا حس کرد . الان تو چی میخوای بدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم

من الان حس میکنم قرمز پوشیدی ولی مطمعن نیسم😂😂😂😂ببین من حس ششمم وحشتناک قویه تو رابطم هم هروق چیزی حس کردم دقیقا اتفاق افتاده هرخوابی ببینم مو به مو تعبیر میشه ولی نگرانیای آینده رو نمیشه حدس زد یا حس کرد . الان تو چی میخوای بدونی

من الان حس میکنم قرمز پوشیدی ولی مطمعن نیسم😂😂😂😂ببین من حس ششمم وحشتناک قویه تو رابطم هم هروق چیز ...

ن قرمز ن، ولی بازم بگو 

من مشکلم من افسرده ومنزویم🥲😂 

میخوام برم دانشگاه تغییری تو وضعیت روحیم ایجاد میکنه؟

بنظرت اتفاق جدیدی میوفته تو زندگیم ؟

از اینده نزدیکم حدس میزنی ؟

کی کسی وارد زندگیم میشه ؟چجور فردیه ؟

ن عزیزم

🤣🤣🤣🤣

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

ن قرمز ن، ولی بازم بگو من مشکلم من افسرده ومنزویم🥲😂 میخوام برم دانشگاه تغییری تو وضعیت روحیم ایجا ...

هیچی نمیتونم بگم از اینا 

دانشگاه برو انقد درگیر درس میشی با هم سن و سالات ارتباط برقرار میکنی روحیت عوض میشه . کلا دانشگاه ادم و خیلی تغییر میده طرز فکرت کامل عوض میشه ولی باید رشته ای بری که بعدا به دردت بخوره من خودم روانشناسی خوندم تو کلاسا و دوره ها ک شرکت میکردم انگار تو جلسه تراپی بودم 

اگه میخوای کسی وارد زندگیت بشه اول خودتو آماده کن رو روحیت کار کن به خودت خیلی برس چه قیافه چه پوشش اگه هم کسی اومد تو زندگیت میخوای به ازدواج ختم بشه فقط بگو بخند باش 

اتفاق جدیدم تو زندگی همه میوفته ... ولی مونده خودتو توی چ موقعیتی قرار بدی 

اگه درس دوس نداری برو سرکار ... همین که پول بیاد تو جیبت و برا خودت خرج کنی افسردگیت برطرف میشه . چن سالته؟

خب اسمم نسترنه مهراب حسش ب نسترن چیهناراحته ک جدا شدیم؟بهم فکر میکنه؟برمیگرده؟

به جای این سوالا اینارو بهم بگو . چند وقت بود باهم بودید؟ رابطتون در چه حد بود؟ مشکلتون سر چی بود؟ بعد از جدایی اقدام کردی بری سمتش یا نه؟