2777
2789

به آموزش پرورش بگم

یا مامان بابام برن ؟؟؟ یه گروه قلدر الان سه سال تو یک کلاسیم دارن اذیتم میکنن سه ساله بقیه رو باهام بد میکنن 

یا حتی بقیه که باهاشون لج بودن سر امتحانات نهایی و خرداد کتابشون بر میداشتن و گم و گر میکردن بعد از امتحان می‌دیدیم افتاده وسط کلاس 😐

الان اینا سه ساله باهم تو یه کلاسیم هر سال هم باهام لج بودن 

پارسال هرچی کاپشن یا کت نو میپوشیدم آویزون میکردم آخر زنگ خط خطی میشد ماژیک 😐

مدیر اینا هم هیچی نمیگن 

بعد امروز رفتم پایین اومدم بالا دیدم قمقمه تو کیفم بود شکسته اونم د رستو بخون این کرم ریزی ها چیه بدبخت ..‌

چیکار کنم بنظرتون خیلی متل ک اینا میگن منو با معلما بد میکنن.... هر چی هم بیشتر بی محلی میدم بدتر میشن میخوان عصبانیم کنن همه چیو بندازن گردن من 

یا پارسال یکی از بچها ها توی اردو که ۲۴ ساعت راه بود فقط همه رو بر علیه من کرد منو تو هیچ اتاقی راه ندادن رفتم تو اتاق ناظم 

حق خوش بودن با هم کلاسی رو ازم گرفت و کلا گریه کردم

اون بچه الان از این مدرسه رفته ولی من نبخشیدمش 

گزارش بدم اوکیه ،؟

یا بچه های الان و گزارش بدم ؟

من فارسم 

تو یه شهر دیگم اونا فارسی حرف نمیزنن بعد به معلم میگم فارسی بگو. بقیه متلک میندازن به خاطر تو ؟ ما بهتریم تو برو اون زبانو باد بگیر معلم هم فارسی نمیگه 🫤🫤🫤

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

چ عقده این اه اه👺

جآن؟😐😐

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسیات دیگچرا اینقد عوضین؟

نمیدونم 😮‍💨

به خانواده ات بگو

گفتم 

به مدریت هم