aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 633 عنوان خانوم ها و آقایانی که تجربه استفاده از لنز دارند 40 بازدید | 4 پست میشه لطفاً نکات و تجربه هایی که باید رعایت بشه در استفاده لنز رو بگین البته لنز طبی دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨ 1404/07/07 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3345 من خیلی اذیت شدماگر نمره چشمت بالاعهنگیرمن بیشتر از یکماه نتونستم استفاده کنم هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 633 من خیلی اذیت شدماگر نمره چشمت بالاعهنگیرمن بیشتر از یکماه نتونستم استفاده کنم شماره چشمم بالا که هست عملم که حالا حالا ها نمیتونم انجام بدم عینکم که فقط بعضی وقتها که میرم بیرون استفاده میکنمو متنفرم از عینک دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3345 شماره چشمم بالا که هست عملم که حالا حالا ها نمیتونم انجام بدم عینکم که فقط بعضی وقتها که میرم بیرون ... بالا تر ۴ ۵ اذیت میکنعمن همین ک میذاشتم چشمام اشک میزد سردرد میشدمدکتر گفت چون چشمت خیلی زیاده و قوز لنز زیادع هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 633 بالا تر ۴ ۵ اذیت میکنعمن همین ک میذاشتم چشمام اشک میزد سردرد میشدمدکتر گفت چون چشمت خیلی زیاده و قوز ... ممنون بابت راهنماییتون دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨