2777
2789
عنوان

😐یکی بیاد بگه الان تکلیف بچه های ما چی میشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 121 پست
چرا نفرستادی ظلم کردی در حق بچت ..‌ واقعا کار خیلی خوبی کردن ک اجباریش کردن تا اینقدر خانواده ها سهل ...

چراظلم😐بچع اولم رو فرستادم اتفاقا در حق اون ظلم کردم.شش ماه آزگار هممون مریض بودیم چی یاد گرفت مگع!!فقط مریض بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یعنی پیش دو هم در سالهای درسی شمرده میشهیعنی ۱۷ سالگی دبیرستان تموم میشهبچه ها از ۶ سال مدرسه میرن

از شش سال که خیلی وقته اجباری شده 

خبر جدید از پنج سال گفتن اجباری بشه در عوض یک سال تحصیلی کمتر میشه به جای دوازده سال تحصیلی میشه یازده سال تحصیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرسال همینو میگن .با این هزینه ها خواهر من نفرستاد امسال بیست میلیون بدی نقاشی یاد بدن

نه خب بخشنامه جدیده که ابتدایی پنح ساله بشه و پیش اجباری😐 هی فقط اسم عوض می کنند

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سالهاست که اجباریه ولی ثبت نام میکنن.

نه گلم نبوده

چراظلم😐بچع اولم رو فرستادم اتفاقا در حق اون ظلم کردم.شش ماه آزگار هممون مریض بودیم چی یاد گرفت مگع! ...

خب الان کلاس اول مریضی نمیگیره دیگه؟؟؟ جای خوب میفرستادی همه چی یاد میگرفت ..‌ قوانین مدرسه ..  دوست یابی . اعتماد بنفس . توی جمع بودن و همکاری کردن ..‌ و خیلی چیزهای دیگه ک مهم تر از خوندن نوشتنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
از شش سال که خیلی وقته اجباری شده خبر جدید از پنج سال گفتن اجباری بشه در عوض یک سال تحصیلی کمتر میشه ...

نه عزیزم.من الان خودم  کلاس اولی دارم

شس سال سن پیش دبستانیه

هفت سال اول دبستان

پیش دبستانی از سال آینده اجباری میشه و در دوازده سال تحصیلی شمرده میشه

کودکان زودتر وارد مدرسه می‌شوند و زودتر دیپلم می‌گیرند

🔹سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس: طبق مصوبۀ کمیسیون، سن ورود به آموزش رسمی از ۶ به ۵ سال کم می‌شود و پیش‌دبستانی در این سن اجباری می‌شود.

🔹هچنین ساختار نظام آموزشی از ۳-۳-۶ به ۳-۳-۵-۱ تغییر می‌کند و در عوض تحصیلات یک سال زودتر پایان می‌یابد.

🔸این موضوع برای اجرایی‌شدن ابتدا باید در صحن مجلس تصویب و سپس توسط شورای نگهبان تأیید شود.

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم شنیدم بچه ها یک سال زودتر میرن مدرسه،یعنی از اول شش سالگی اگه اشتباه نکنم تو خبر گفته بود

اره خب طبق اون قانون الان دختر من باید بره😩 نمیدونم چیکار کنم کلا

من آخر فرق پیش یک و دو رو نفهمیدم. پیش دبستانی میرن دیگه بچه ها. یک و دو فرقش مگه چقدره؟

پیش یک پنج سالگی هست که اجباری نیست

پیش دو (همون آمادگی قدیم)شش سالگی هست که  اجباریه( نمیدونم استاتر کجا زندگی میکنن که اجباری نیست شهر ما چند ساله که پیش دو اجباریه) 

تهران که از پنج سال پیش بود

نه اینجا که نیست من حتی دختر بزرگم هم که رفت مدرکش خونه موند ندادم بنظرم

از شش سال که خیلی وقته اجباری شده خبر جدید از پنج سال گفتن اجباری بشه در عوض یک سال تحصیلی کمتر میشه ...

♦️تصویب آموزش رسمی از ۵ سالگی و اجباری شدن پیش‌دبستانی

🔹سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از تصویب اجباری شدن پیش‌دبستانی از سن ۵ سالگی خبر داد: ساختار آموزشی کشور به تدریج از الگوی «۳-۳-۶» به «۳-۳-۵-۱» تغییر خواهد کرد.
@kargoziniap

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)