2777
2789
عنوان

😐یکی بیاد بگه الان تکلیف بچه های ما چی میشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 121 پست
از کجا می‌دونه در ثانی اگه بخواد اجباری بشه برای بچه‌های همون پایه اجباری میشه

خبرشو منم دیدم مال چند ساعت پیش بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دو چیه

پیش دبستانی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هنوز که قطعی نکردن فعلا پیشنهادش رو دادن

اگرم اجباری بشه نمیان برای بچه‌های سن بالاتر اجباری کنن  بچه‌هایی که سنشون میخوره براشون اجباری میشه

پیش دو که اجباریه الان، گفتن پیش یک هم قراره اجباری بشه

کاری به بچه های شما نداره

خب اینا میرن اول یا باز پیش؟!

خب اینا میرن اول یا باز پیش؟!

اول

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه ماه قبل از شروع مدارس براشون کلاس اجباری میزارن

عزیزم این روند قبل بوده. الان باز فرق کرده

فقط حواست به سنجش بچت باشه 

سامانه سیرت دو نوبت بگیر ببرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

🔴 مصوبه کمیسیون آموزش مجلس: آغاز آموزش رسمی از ۵ سالگی و اجباری شدن پیش‌دبستانی

📌 بر اساس مصوبه کمیسیون، سن لازم برای ورود به آموزش رسمی از ۶ سال به ۵ سال کاهش می‌یابد و دوره پیش‌دبستانی در این سن به‌صورت اجباری برگزار خواهد شد.

📌 به این ترتیب، نظام آموزشی کشور که هم‌اکنون به شکل «۳-۳-۶» اجرا می‌شود، به‌تدریج به ساختار «۳-۳-۵-۱» تغییر خواهد یافت و در عوض یکسال زودتر تحصیلات به اتمام می‌رسد.