2777
2789

سلام خانوما تو تاپیک قبلیم مشکلاتمو گفتم که شوهرم کار نمیکنه خونه نداره اخلاق نداره دست بزنم داره 

17 سالگی باهاش فرار کردم عروسی کردم

الان 19 سالمه فهمیدم چیکار کردم با زندگیم 3 سال تو ی اتاق با مادرشوهر زندگی کردم خیلی خوارم کردن

با این حال که وضع مالی بابام خوبه نظامیه خونه ماشین داره رفتم گیر همچنین خانواده ای افتادم روز جمعه دعوامون شد منو زد افتادم زمین پاشدم اومدم خونه بابام راهنماییم کنین لطفا

بابام میگه فقط با این شرط برگرد حق طلاق بده کار و خونه داشته باشه وگرنه طلاق

واو خانوادت عالیه با اینکاری که کرد بازم پستتن حالا خانواده من بودن هی میزدن تو سرم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فقط یک بار زندگی میکنی 

تو خفت و خاری زندگی نکن

خداتورو خار نیافرید نزار بنده هاش خارت کنن

برگشتنت توهین به خودت و خیانت به جوونیت هست

خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر اگه امیدی بهش نیست خودتو‌نابود نکن

واو خانوادت عالیه با اینکاری که کرد بازم پستتن حالا خانواده من بودن هی میزدن تو سرم

بخدا خیلی عذاب و بی پولی اینا کشیدم همش میگفتن برگرد میگن الان که سرت خورده پشتتیم

اول از همه دست پدرتو ببوس و به داشتنش افتخار کن نمیدونم اگه من جای مادرت بودم الان قبولت میکردم یا نه 

دوم اینکه هرچی بابات میگه گوش کن بگو حرفم حرف بابامه بذار واست بمونه که اگه دوباره به مشکل خوردی همچنان حامیت باشه 

17,سالگی ازدواج کردی 

19,سالگی اومدی خونه بابات 

3سال با مادر شوهرت بودی 

بچه ها من اشتباه شمردم یا ریاضیم ضعیفه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بخدا خیلی عذاب و بی پولی اینا کشیدم همش میگفتن برگرد میگن الان که سرت خورده پشتتیم

خداروشکر خانوادت مهربونن قدرشون بدون

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

17,سالگی ازدواج کردی 19,سالگی اومدی خونه بابات 3سال با مادر شوهرت بودی بچه ها من اشتباه شمردم یا ریا ...

۱۷ و ۱۸ و ۱۹ این سنها با مادرشوهرش بود

تاپیک قبلتو خوندم تا موقعی برای مردها شرطو شروط نزاری آدم نمیشن 

ببین تا کجا پیش می‌ره خداروشکر بچه نداری 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد