2777
2789

اره هم سخته هم هزینه میخواد به هر حال ...

پایان نامه نوشتن فشار روانی داره اگر فقط خرج کنید میتونید کسی استخدام کنید بنویسه در غیر این صورت همش چالش و ....

کار باشه آدم دستش تو جیب خودشه 

ارشد هیچ چیزی اضافه نمیکنه جز اتلاف وقت 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

همزمان هم کار می کردم و هم ارشد خوندم

چون کار نظارت انجام میدادم مدام هم مجبور به سفر بین محل کار و دانشگاهم بودم!!

یادش بخیر. وقتی جوون هستی انگیزه به آدم خیلی قدرت میده و کارهایی رو می کنی که بعدا خودت هم متعجب میشی که من همون آدم هستم؟!!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول رفتم سر کار بعدمیخوام.واسه ارشد بخونم البته اگ.مشکلات زندگی بذاره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ارشد برای مهاجرت خوبه وگرنه تصمیم دارید اینجا بمونید برید سرکار.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اره هم سخته هم هزینه میخواد به هر حال ...پایان نامه نوشتن فشار روانی داره اگر فقط خرج کنید میتونید ک ...

آره آخه همه دوستام رفتند کتاب گرفتن مشغول خوندن ارشد شدن . خیلی حس متفاوت بودن با بقیه بده الان نمیدونم  چکار کنم!

آره آخه همه دوستام رفتند کتاب گرفتن مشغول خوندن ارشد شدن . خیلی حس متفاوت بودن با بقیه بده الان نمید ...

اره پرستیژ داره ولی به کلاس پوشالی توخالی که به هیچ دردت نمیخوره

وقت و پول هدر دادن تو این دوره همینه حتی دانشگاه دولتی 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

نه تیر فارغ التحصیل میشم الان میخام برنامه ریزی کنم برا ارشد بخونم یا نه بعد از فارغ‌التحصیلی برم سر ...

کار مهمه. اول کار پیدا کن. الان همه ارشد و دکترا دارن. مخصوصا که ظرفیت دانشگاه زیاد و متقاضی کم. هرکی خوب هم نمیخونه ارشد دولتی قبول میشه به راحتی

همزمان هم کار می کردم و هم ارشد خوندمچون کار نظارت انجام میدادم مدام هم مجبور به سفر بین محل کار و د ...

چجوری ؟ مگه کلاسای ارشد صبح نیستن چجوری میشه کلاسای ارشد رو رفت پس ؟

فک کنم شما دانشگاه تون آزاد بوده؟

کار مهمه. اول کار پیدا کن. الان همه ارشد و دکترا دارن. مخصوصا که ظرفیت دانشگاه زیاد و متقاضی کم. هرک ...

اخه میگم ارشد و دکتری هم بگیری میتونی بشی هیئت علمی!  هیئت علمی بنظرم حقوقشون خوبه

چجوری ؟ مگه کلاسای ارشد صبح نیستن چجوری میشه کلاسای ارشد رو رفت پس ؟فک کنم شما دانشگاه تون آزاد بوده ...

نه عزیزم سراسری خوندم و راستش اصلا دانشگاه آزاد رو قبول ندارم

بله دقیقا به همین دلیل خیلی سخت بود

چهار روز دانشگاه بودم و سه روز سر کار البته این برای دو ترم اول بود

بعد که وارد پایان نامه شدم چون روی یکی از پروژه های شرکت خودمون کار می کردم بیشتر وقتم صرف کار می شد و فقط دو هفته برای پایان نامه مرخصی گرفتم که جمع و جورش کنم

چجوری ؟ مگه کلاسای ارشد صبح نیستن چجوری میشه کلاسای ارشد رو رفت پس ؟فک کنم شما دانشگاه تون آزاد بوده ...

ارشد فکر کنم فقط ۲ روز در هفته هست

بزرگ‌ترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمی‌تونی مثل زمان نوجوانی رویا‌پردازی کنی:)از واقعیت‌های زشت دنیا، دل‌زده‌ام و دلم می‌خواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم

آره آخه همه دوستام رفتند کتاب گرفتن مشغول خوندن ارشد شدن . خیلی حس متفاوت بودن با بقیه بده الان نمید ...

دوستا رو ول کن. خودت سبک و سنگین کن بعد تصمیم بگیر.

کارآموزی که میرفتیم مسئولمون با کاردانی بهترین جا مشغول به کار بود. خودش میگفت من درسم اونقدر خوب نبود کارشناسی فبول نشدم همکلاسیام رفتن برای کارشناسی. آزمون استخدامی اومد من استخدام شدم اونا تا درسشون تموم بشه ردیفا پر شد دیگه استخدام نشدن رفتن دنبال خیاطی و خانه داری