2777
2789

بگید تورو خدا دروغهههه خیلی کمههه من با این چطوری زندگی کنم😭😭😭😭

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

13.5 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود 10 میلیون و چهارصد حقوق پایه اگر متاهل باشی 500 میاد روش فرزند داشته باشی هم حدود 500 دیگه

بدتر شده که 😶‍🌫️

هی خدا چرا انقدر کمههه

تازه 13.5 برای متاهل هست :)

بری مشغول بشی حق جذب اینا هم میاد روش پایان کار هم هست کم کم بهتر میشه اوضاع

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

13 عه فک کنم هیچیه رسما

چرا یکی میگه ۱۳ یکی میگه ۱۰ تکلیف چیه حق تاهل و بچه اینا حساب میکنید ۱۳ یا نه بدون اونا؟

چرا یکی میگه ۱۳ یکی میگه ۱۰ تکلیف چیه حق تاهل و بچه اینا حساب میکنید ۱۳ یا نه بدون اونا؟

حداقل حقوق کارمندی 13 عه 

چیزیه که فروردین ماه اعلام کردن

تاهل و فرزند برا آقایونه نه خانمها و جدا از ایناس

❤️‍🩹

در نشست شورای عالی کار، حداقل دستمزد ۱۴۰۴ با افزایش بیش از ۴۵ درصد مصوب شد. همچنین دستمزد برای کارگران سایر سطوح مزدی، با افزایش ۳۲ درصدی حقوق به علاوه مبلغ ثابت ۹٬۳۱۶٬۰۸۰ ریال ماهانه به تصویب رسید. در نهایت جزئیات حقوق سال ۱۴۰۴ به شرح زیر تصویب شد:

دستمزد روزانه: ۳٬۴۶۳٬۶۵۶ ریال

حقوق ماهانه: ۱۰۳٬۹۰۹٬۶۸۰ ریال

حق مسکن: ۹٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال

بن خوار و بار: ۲۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال

پایه سنوات ماهانه: ۲٬۸۲۰٬۰۰۰ ریال

حق اولاد (برای هر فرزند): ۱۰٬۳۹۰٬۹۶۸ ریال

حق تاهل: ۵٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال

مامان ترنم سابق......عضویت 1387