2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا گفت بیام تولد

56 بازدید | 2 پست

؟ ی دختره هست از این پروهای کلاس ک پشت سر معلم اداشو در میاره، زبونش ۱۰ متره خیلی پروعه همه رو مسخره میکنه . کلاسش با کلاس ما فرق داره زنگ تفریح اومد گفت بیا کلاس ما رفتم بعد ب اونی ک صاحب تولد هست گفت (ببین کیو اوردممم) بعد دختر پروعه گفت فردا بیا تولد میای منم گفتم نه گفت چرا کل کلاس دعوتن خیلی جدی داشت حرف میزد بعد هم گفت اگه خاستی شاد پیام بده آدرس میفرستم بیای . بنظرتون چرا منو دعوت کرد میخاد من برم اونجا منو مسخره کنن یا چون دختر خوبی ام و مثلا بچه مثبتم میخواد من بیام ک مامانش اجازه بده بیاد . نمیدونممممممم ذهنم درگیر شد اخه از ۳۲ نفر کلاس ما چرا منو دعوت کرد هیچکدومو دعوت نکرد 

اصلا نرو حس خوبی نگرفتم

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.