2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از دفع بقایا

205 بازدید | 30 پست

با سلام 

من ۲۱ روز بعد سقط رفتم سنو گف ۲ سی سی مونده قرص متیل داد ده تا هر ۸ ساعت 

من اون رو خوردم روز دوم به خونریزی افتادم روز سوم یه چیزی مثل جگر دفع شد اندازه دوتا بند انگشت 

الان که دو روزه قرصم تموم شده و بقایاام دیدم که یدونه جگر حالت دفع شد ولی باز خونریزی مث پریودی دارم 

خیلی لخته های کوچیک هم داره دفع میشه ولی خیلی کوچولو ان 

ممکنه من پریود باشم الان؟؟ اگه نه پس این دو روز خونریزی بعد دفع چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فک نکنم اگر خیلی نگرانی باز ز بزن دکترت بپرس معمولا تلفنی جواب میدن پزشک زنان ولی چیزی نیس چن روز ...

دکترم وخ نداد🥲

برا اونموقع هم که وخ داد شوهرم سر کاره 

اگه تا دو روز خیلی نگران کننده نیس صبر میکنم 

چون دفع کردم یکم خیالم راحته

دکترم وخ نداد🥲برا اونموقع هم که وخ داد شوهرم سر کاره اگه تا دو روز خیلی نگران کننده نیس صبر میکنم چ ...

وقت نمیخاد ک تلفنی میپرسیدی ک اینجوری شده صبر کنم یا بیام 

بعد سقطم اصلااا استراحت نکردم و بدنمو بیشتر از همیشه تحت فشار گذاشتم ممکنه از اون باشه؟؟

اره عزیزم امکان داره 

منم بعد سقط متاسفانه اینجوری شد دوبار خونریزی شدید کردم😔

گف باید سنو بشی اگه بقایا مونده تصمیم بگیرم نمونده باشه بری خونه

من ماه پیش اول شهریور سقط کردم رفتم دکتر سونو کرد و گفت کلی بقایا داری و ۲۲ سی سی حجم بقایاس گفت برو کورتاژ گفتم یه راه حل غیر تهاجمی بده که میتل آگونوین داد و آمپول اوکسی توسین بعد از ده روز دوتا تیکه دفع کردم که یکیش جیگر مانند بود بعد خونریزیم قط شد درد و اینام نداشتم

این ماه چهار مهر پریود شدم که خونریزیم شدید بود و چهار روزم بیشتر نبود میخام اینو بگم نگران نباش تا هر چیکه مونده باشه با پریودت دفع میشه 

من ماه پیش اول شهریور سقط کردم رفتم دکتر سونو کرد و گفت کلی بقایا داری و ۲۲ سی سی حجم بقایاس گفت برو ...

خیلیی امید دادینن🥺واقعا چون سنم کمه ۱۸ سالمه 

خیلی از کورتاژ میترسم نمیخوام اصلا کورتاژ کنم

من ماه پیش اول شهریور سقط کردم رفتم دکتر سونو کرد و گفت کلی بقایا داری و ۲۲ سی سی حجم بقایاس گفت برو ...

فقط میدونین من خونریزی و لکه بینیم قط نمیشه که پریود شم😐😂با اینکه دفع کردم دو سی سی رو 

میگم ال دی قط میکنه؟؟

فقط میدونین من خونریزی و لکه بینیم قط نمیشه که پریود شم😐😂با اینکه دفع کردم دو سی سی رو میگم ال دی ...

اگه خونریزیت قط نمیشه حتما جفت سره جاشه باید اون بیوفته که کم کم خونریزیت بند بیاد 

من جفتم که بود خونریزیم شدید نبود عینه روزایه آخره پریود بود 

که وقتی جفت افتاد دیگه بند اومد

دارو گیاهیم در کنارش بخور و پیاده روی زیاد بکن