2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از دفع بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 30 پست
خیلیی امید دادینن🥺واقعا چون سنم کمه ۱۸ سالمه خیلی از کورتاژ میترسم نمیخوام اصلا کورتاژ کنم

کورتاژم ترس نداره 

بیهوش میشی و بیست دقیقه هم بیشتر زمان نمیبره وقتیم میای بیرون درد نداری همون روزم مرخص میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونریزیت قط نمیشه حتما جفت سره جاشه باید اون بیوفته که کم کم خونریزیت بند بیاد من جفتم که بود خو ...

میخوام یه بسته ال دی بخورم بعد قط کنم پریود شم بیفته 

چون الان یه ماهه داره خون میره دیگه توان خونریزی دوباره ندارم 

میخوام یه بسته ال دی بخورم در اون مدت هم خودمو یکم استراحت بدم 

بعد که قط کردم و پریود شدم پیاده روی و ... بکنم بیفته

اخه میگن نازا میشی😭

هر کی گفته دروغه من یه بار کورتاژ شدم بعدشم حامله شدم 

چرته گوش نکن 

تا جایی که میتونی تو خونه دفع کن

البته اینم بگم درد یا عفونت نباید داشته باشی اگه داری برو دکتر

وگرنه دمنوش دم کن بخور پیاده روی هم هروز داشته باش دفع میشه

خیلی ممنون که امید میدین🥺خیلی حال روحیم خرابه

نترس و نگران نباش عزیزم من سقط مکررم خیلی اینجوری شدم 

اون کورتاژمم ۲۲ هفته بودم  که کورتاژ کردم بعد از سقط تو بیمارستان که همونحا برام انجام دادن

الانم یه دختر و پسر دارم 

من تو هر بار بارداریم باید آمپول انوکسا بزنم که بچه بمونه 

اینم گفتم نگی چرا هی سقط کردی پس😅😅

هر کی گفته دروغه من یه بار کورتاژ شدم بعدشم حامله شدم چرته گوش نکن تا جایی که میتونی تو خونه دفع کنا ...

درد که اصلا دلم درد نمیکنه 

فقط تا دو هفته بعد سقطم درد کرد و تمام 

کمرم درد میکنه اونم احتمال میدم که اصلا استراحت نکردم و وسایل سنگین ورداشتم و خون زیاد رفته از اونه 

عفونت هم خیلی رعایت میکردم ترشح داشتم قرص سفیکسیم و میترونیدازول خوردم تو خونه دیگه خیلی کمه ترشحم علائم عفونت مث سوزش و خارش و بوی بد هم ندارم 

نترس و نگران نباش عزیزم من سقط مکررم خیلی اینجوری شدم اون کورتاژمم ۲۲ هفته بودم که کورتاژ کردم بعد ...

عه🥺خداروشکر که بچه داری دیگه 

بازم دوس داری؟ یا نه؟ 

من همسرم بچه خیلی دوس داره خداروشکر خیلیم درکم میکنه🥺

فقط نمیدونم بدنم میتونه جواب بده یا نه🥲

خونریزیت چطوریه شدید یا نه

خونریزیم تا سه شنبه مثل روز اول دوم پریودی بود 

چهارشنبه خیلی کم شد ولی شبش یهو حدود ۵ دیقه تقریبا باز شدید شد 

ولی امروز پنجشنبه دیگه از صب خیلییی کمه دیگه میشه گف لکه بینی اونم خیلی کم 

نمیدونم بخورم ال دی رو یا منتظر بمونم فعلا شاید خودش قط شه

موندم🤕😂

میترسم یهو باز مث دیشب بیاد خون

خونریزیم تا سه شنبه مثل روز اول دوم پریودی بود چهارشنبه خیلی کم شد ولی شبش یهو حدود ۵ دیقه تقریبا با ...

از یه طرفم میگم ال دی نخورم فعلا بلکه خودش قط شد 

ال دی تا حالا نخوردم شاید هورمون هامو بریزه به هم

رسما نشستم منتظر واکنش بدنم😂😂😂

نترس و نگران نباش عزیزم من سقط مکررم خیلی اینجوری شدم اون کورتاژمم ۲۲ هفته بودم که کورتاژ کردم بعد ...

سقط خیلی سخته من تو یدونه سقط بدنم داغون شده از یه طرفم بار روحی داره ادم یاد بچه میفته میگه اگه بود الان این هفتش بود🥺

الان کامل درکتون میکنم

درد که اصلا دلم درد نمیکنه فقط تا دو هفته بعد سقطم درد کرد و تمام کمرم درد میکنه اونم احتمال میدم که ...

خب خداروشکر 

به نظره منم قرص ال دی نخور صبر کن بزار خودش قط شه فقط قرص آهن بخور که جایگزین خون از دست رفته بشه 

منتظره پریودی باش بعد سقطم پریود عقب جلو میشه نگران نباش