2777
2789
عنوان

میخام شروع کنم ولی همش خستم

65 بازدید | 4 پست

نمی‌دونم عادته افسردگیه تروماعه  چیه 

من یک مدته میخام شروع کنم و زندگیمو تغییر بدم برم دنبال مدرسه بزرگسالان و یه شغل کوچک ... بچم چهار سالشه قبل ازدواج ترک تحصیل کردم 

ولی همینکه میخام برم ثبت نام و شروع کنم هی امروز فردا میکنم اصن استارت نمی‌زنم 

تا میخام برم آماده بشم بریم ثبت نام خستگی تو بدنم جمع میشه حسم میگه ولش کن همین خانه داری خوبه راحت و بی دردسر ولش کن کی بچت نگه داره چطور رفت آمد کنی وووووو

سعی کن همیشه خودتو به چالش بکشی چون دقیقا اینجاست که میتونی تغییرای بزرگ رقم بزنی .

چون خیلی وقته همه چی برات یدسته اینجوری هستی.سعی کن تنبلی رو بزاری کنار استارت بزنی این حسای بد ازت دور میشن 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

شروعش سخته یه باره که انجام بدی مثل خوردن یه چیز تلخ که آدم چشماشو میبنده یهو سر میکشه اینم همونه و اینکه چون همه کاری رو همزمان بهش فکر میکنی دچار کمال گرایی میشی و برات سخت میشه درحالی که تغییر یهویی نمیشه باید قدم قدم جلو بری اول مثلا از ثبت نام مدرسه شروع کنی بعد دیپلم بگیری بعد به فکر شغل باشی یعنی همه کاری باهم هم گیج میشی هم خسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.