2777
2789
عنوان

بچه دار شدن یا نشدن

1607 بازدید | 38 پست

من یکساله ازدواج کردم ، خانه دارم و با وجود اینکه خیلی دنبال کار گشتم پیدا نکردم

خونمون مستاجریم رهن کامله ، همسرمم شغلش آزاده حقوقش متوسط 

خودم ۲۶ همسرم ۳۲ 

نمیدونم چیکار کنم از طرفی میگم بذار خونه بخریم یا برم سرکار بیشتر پول جمع کنیم ، از طرفی هم میگم اومدیم و کار پیدا نکردن خودمم داره وقتم هدر می‌ره بچه بیارم 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

سن همسرتون هم مده نظر بگیرین خیلی دیر نشه

البته تازه ازدواج کردین حالا وقت دارین  شرایططتون رو بسنجید بعد تصمیم بگیرین

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بخاطر پول و خونه چون ممکنه خرید خونه سالها طول بکشه ولی تو زندگیای الان یکم واسه بچه دار شدن معطل کنید البته فقط یکم😁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
سن همسرتون هم مده نظر بگیرین خیلی دیر نشه البته تازه ازدواج کردین حالا وقت دارین  شرایططتون رو ...

۷ ساله میشناسیم همو ، ۲ سالم تو عقد با هم زندگی کردیم ولی بازم خیلی سردرگمم

بخوای اینجوری فکرکنی اصلانبایدبچه دارشی درسته ایندش مهمه ولی خب اینم هست خداروزی رسونه حامله شوان شالله مث دخترمن قدمش واستون خیرشه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

من شخصا اگر تصمیم میگرفتم بچه دار شم یکسال رو اختصاص میدادم به مطالعه کتابهای تربیتی و بعد بچه دار میشدم...این یکسال رو شروع کنید به خوندن کتابهای مختلف ۹ ماه هم که باردارید انشالله با علم کامل بچه دار بشید..😍😍

البته باید نظرهمسرتون هم بدونید که اولویتش چیه 

شاید چندسالی طول بکشه تابتونید یه خونه ازخودتون داشته باشین پس ترجیحا یه بچه بیارین چون سن خودتون وهمسرتون هم مناسبه برای بچه دارشدن

برای سلامتی دخترم دعاکنید
من شخصا اگر تصمیم میگرفتم بچه دار شم یکسال رو اختصاص میدادم به مطالعه کتابهای تربیتی و بعد بچه دار م ...

من چندین ماهه دارم سخنرانی در مورد تربیت فرزند گوش میدم ، خیلی تصمیم سختیه حتی از ازدواجم سخت تره

البته باید نظرهمسرتون هم بدونید که اولویتش چیه  شاید چندسالی طول بکشه تابتونید یه خونه ازخودتو ...

همسرم میگه تو این مورد کامل میسپارم به خدا نمیخوام برنامه ریزی کنم ، از خداشه ناخواسته باردار شم ولی من تا همه جوانب در نظر نگیرم اصلا نمیتونم