2777
2789
عنوان

بچه دار شدن یا نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 38 پست
تورووووووخدااااااااااا تا ازلحاظ مااالی بی ثبات نرسیدین بچه نیااااارین 😔😔😔😔 بچه گنااااااه دااار ...

آخه هر کس یه چیزی میگه در مورد خرج بچه ، ما الان خودمون خوب خرج میکنیم ولی میترسم خرج بچه خییییلی باشه از پسش بر نیایم 

من چندین ماهه دارم سخنرانی در مورد تربیت فرزند گوش میدم ، خیلی تصمیم سختیه حتی از ازدواجم سخت تره

من واقعا بعد از ده سال فکر کردن بیخیالش شدم..حتی چند وقت پیش یک نفر با طعنه ازم پرسید نکنه همه ما سرکاریم و بچه دار نمیشید..من فقط لبخند زدم...خیلی سخته که بخوای به دیگران دلایل بچه نخواستنت رو توضیح بدی..ولی من واقعا در خودم و همسرم توانایی همچین ریسکی رو نمیبینم..انشالله بچه صحیح و سالمی داشته باشید..هر جور تصمیم گرفتید یادتون باشه باید باور کنید بهترین تصمیم بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا بعد از ده سال فکر کردن بیخیالش شدم..حتی چند وقت پیش یک نفر با طعنه ازم پرسید نکنه همه ما سر ...

دقیقا همینه منم خیلی ایده آل گرام 

خیلی آینده مبهمی تو ذهنمه با بچه 

۷ ساله میشناسیم همو ، ۲ سالم تو عقد با هم زندگی کردیم ولی بازم خیلی سردرگمم

به نظرم شرایطتون اوکیه واسه اقدام  اگر همسرتون هم آمادگیه لازم رو داره و موافقه چرا که نه 😊😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
آخه هر کس یه چیزی میگه در مورد خرج بچه ، ما الان خودمون خوب خرج میکنیم ولی میترسم خرج بچه خییییلی با ...

تواین زموووونه خرج بچه زیاااااده 😟😟😟حساب کن ببین با پول و درامدی که دارین میتونین عز پسش بربیاین؟؟؟؟خداااااااای نکرده اگه مشکل بیماری داشته باشهََ  میتوتین  راحت یه دکتر خوبَ ببرینش و اواره بیمارستانای دولتی با اون وضع خدماتش نشین  😔😔😔

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
همسرم میگه تو این مورد کامل میسپارم به خدا نمیخوام برنامه ریزی کنم ، از خداشه ناخواسته باردار شم ولی ...

البته شرایط مهمه ولی نباید بزارید خیلی طول بکشه چون مشکلات همیشه وجودداره این توان جسمی وروحی  ماست که هرسال میگذره کمترمیشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
تواین زموووونه خرج بچه زیاااااده 😟😟😟حساب کن ببین با پول و درامدی که دارین میتونین عز پسش بربیاین؟ ...

خدارو شکر در اون حد نیستیم 

من بیشتر مشکلم با خودمه که میترسم پشیمون شم ، بعد ازدواج خیلی بار مسیولیت بهم فشار آورد میترسم با وجود بچه خیلی سخت بشه همه چی واسم

وقتی دورو بر و اطراف بچه هایی رو میبینم که حسرت خیلی چیزای کوچیک تو دلشووونه فقط به خاطر پوووول

با نگاه بغض الوودَبه بقیه بچه ها نگاه میکنن دختر بچه کام شکاف داری که الان ۱۳سااالشه فقط چون پول نداشتن عملش کنن اینطوری مونده درحااالی اگه پول بود الان اونم مثل بقیه بوووود و هزاراااااان موردَدیگه

میکم بچه دارشدن وقتی پووول نداااااری اشتبااااااه بزرگه😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😥

حداقل يه سال ديگه به خودت زمان بده همينكه دودلي معلومه امادگي ذهني كافي نداري بچه داري مسووليتش از خانه داري و همسر داري خيلي بيشتره اصلا قابل مقايسه نيست سنتم مناسبه هنوز وقت داري

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
خدارو شکر در اون حد نیستیم  من بیشتر مشکلم با خودمه که میترسم پشیمون شم ، بعد ازدواج خیلی بار ...

اگه پول اکی هستَ  خدااارو شکر😘😘😘

اماااادکی روحیَ واسه وروووود نفر سوم به خانواده خیلی خیلی خیلی  مهمه 

من یه بارداری داشتم ناخواسته بعد مشکل داشتم سقط شد اصلا منم جزو   اثنام که میگم  بچه  باید با برنامه ریزی باشه  حالا  پول که  مهمه  هیچ  تربیتش  با ماهایی که خودمون  اخلاقمون  درست نیست چطوری  میشه یکی میشه مثل ما میدیم تو جامعه،خانواده پدر مادر هم مهمن اخلاقاشون یعنی فاجعه ست الان بچه بزرگ کردن،من که گوش نمیدم هی شوهر میگه بیار سرگرم میشی  بیار روزیشو میاره خودش،یا میگه  همه  چطور ماهم  عین اونا 

دقیقا شرایط سنی شما  عین ماست،یکم سن شوهر مونده تو گلوم بعضی وقتا میگم واسه   اون دیره بعدش میگم  بجهنم میخواست  زوذتر ازدواج  کنه بیچاره ست اون انسانی که  منو اون قراره بیاریم این دنیا