2777
2789
عنوان

پسراچهقدعوضی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست

یک آقایی که تو سایت خودشو فرهیخته نشون میده الان دیدم اعلان اومده درخواست دوستی شما را پذیرفت😐😨😨 در حالی که من اصلا غلط بکنم به مرد درخواست دوستی بدم احتمالا دستم خورده ایشونم از خدا خواسته قبول کرده🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه رسمی

صیغه معمولا واسه اینکه از لحاظ اخلاق و رفتار باهم اشنا شن نه از لحاظ پایین تنه

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

واقعا بعضی هاتون نامزد هستند. اصلا نباید به مرد جماعت رو داد. حتی در دوران نامزدی هم که طرفین عقد ه ...

تو عقد که نمیتونه ول کنه بره دختر می‌تونه شکایت کنه مهریه بگیره

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

چراآقایون یه بارکه رابطه داشته باشن باطرف میرن؟ یعنی خوشش نیومده یاچی؟ آقاهستیدپرسیدم

نه اینجوری نیست احتمالا قصد گول زدن داشته و استفاده کرده و رفته چون صیغه یعنی تعهدی نداره و مهریه هم نداره فقط قصدش همین بوده دنبال سواستفاده بوده

ممکنه خاسته استقامت سنجی کنه و دیده که سسته...

بقولی فهمیده ک‌زود وا داده.

هر چند اصلااااا نمی‌پسندم اینجور حرکت آقاهه رو

خیلی نامردی کرده

در بهار زندگی احساس پیری میکنم 

بعد؟عقد؟اونوقتنمیرفت

بعد عقد دختر خواهر شما میتونست شکایت کنه و مهریه هم بگیره اینجوری نمی‌تونست راحت بره