2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مسجد ، تو مهمونی ، همه جا خواستگار پیدا میشه چه سنتی چه دوستی " حتی تو خونه ی خودت : مثلا بشینی چله های بخت گشا انجام بدی ( مگه اینکه بخت شخص رو بسته باشن : اینو باید یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی پیدا کنی برات سر کتاب باز کنه یا تاس بندازه اون میگه بختتو بستن یا بازه ، اگه باز بود : من در اونیکی اکانتم @چیپس_سس_کچاپ‍ : تاپیک : چله های گشایش بخت دارم‌ ( تو این چند سالی که با اکانتهای مختلف عضو بودم ، منم جم کردم تو تاپیکم ) : با رعایت شرایطش مثلاً روز اول روز نحس نباشه و سایر شرایط که در تاپیکم گفتم .

ولی اگه بختت بسته بود : راه اول پیدا کردن یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ( از اینایی که موکل رحمانی دارن ) برات باطل کنه ‌ 

راه دوم : زیارت ضریح امام رضا ع + به مدت نیم ساعت نگاه کردن به گنبد امام رضا ع از صحن عتیق ( صحن انقلاب اسلامی ) از این حیاط گنبد تماماً دیده میشه [ این حیاط قدیمی ترین و عتیقه ترین حیاط حرم امام رضا س ، گویا وقتی داشتن حرم رو میساختن شیخ بهایی عالم شیعه و استاد بزرگ علوم غریبه به مصالح ساختمانی این صحن آب باطل سحر میریخت ، یام کلا خود عمل زیارت خاصیت باطل سحر داره ولی فکر کنم همون شیخ بهایی درست باشه وگرنه چرا اونیکی حیاط ها رو نمیگن ، فقط صحن عتیق رو میگن ] 

قبل از مراجعه به دعانویس یا زیارت امام رضا ع : حرز کبیر امام جواد ع تهیه کن [ این حرز { و حرز صغیر امام جواد ع } جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی و قدیمی تر ها ، نفرین ، چشم زخم ، و ۸۰ تا خاصیت مهم و اساسی داره : اما حرز [ هر حرزی مثلا همین حرز امام جواد ع : باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره [[ تاپبکشو دارم پیدا کردم میگم‌ ببینی ]]

بعد از دعانویس یا زیارت امام رضا ع : اون حرز رو استفاده کن . 

♦️♦️♦️روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) : مثلا تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ 

۲ : روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری : ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) : مثلا اگر یک ماه قمری ۲۹ روزه : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ اگر یک ماه قمری ۳۰ روزه : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ) 

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

۵ : ساعات نحس اکبر ( سیاره ی زحل ) [ اینو تو گوگل سرچ کن مثلا ساعت ۱ تا ۲ بعد از ظهر روز شنبه [ ساعت نحس اکبر هست ] { از انجام یک کار مهم و اساسی خوداری شود 《 یک کار مهم و اساسی ، نه کار روزمره 》 } 

♦️♦️♦️لیست کارهایی که نباید در روز قمر در عقرب [[ و شماره های ۲ و ۳ و ۴ و ۵ ]] انجام داد تو گوگل هست