تو مسجد ، تو مهمونی ، همه جا خواستگار پیدا میشه چه سنتی چه دوستی " حتی تو خونه ی خودت : مثلا بشینی چله های بخت گشا انجام بدی ( مگه اینکه بخت شخص رو بسته باشن : اینو باید یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی پیدا کنی برات سر کتاب باز کنه یا تاس بندازه اون میگه بختتو بستن یا بازه ، اگه باز بود : من در اونیکی اکانتم @چیپس_سس_کچاپ : تاپیک : چله های گشایش بخت دارم ( تو این چند سالی که با اکانتهای مختلف عضو بودم ، منم جم کردم تو تاپیکم ) : با رعایت شرایطش مثلاً روز اول روز نحس نباشه و سایر شرایط که در تاپیکم گفتم .
ولی اگه بختت بسته بود : راه اول پیدا کردن یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ( از اینایی که موکل رحمانی دارن ) برات باطل کنه
راه دوم : زیارت ضریح امام رضا ع + به مدت نیم ساعت نگاه کردن به گنبد امام رضا ع از صحن عتیق ( صحن انقلاب اسلامی ) از این حیاط گنبد تماماً دیده میشه [ این حیاط قدیمی ترین و عتیقه ترین حیاط حرم امام رضا س ، گویا وقتی داشتن حرم رو میساختن شیخ بهایی عالم شیعه و استاد بزرگ علوم غریبه به مصالح ساختمانی این صحن آب باطل سحر میریخت ، یام کلا خود عمل زیارت خاصیت باطل سحر داره ولی فکر کنم همون شیخ بهایی درست باشه وگرنه چرا اونیکی حیاط ها رو نمیگن ، فقط صحن عتیق رو میگن ]
قبل از مراجعه به دعانویس یا زیارت امام رضا ع : حرز کبیر امام جواد ع تهیه کن [ این حرز { و حرز صغیر امام جواد ع } جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی و قدیمی تر ها ، نفرین ، چشم زخم ، و ۸۰ تا خاصیت مهم و اساسی داره : اما حرز [ هر حرزی مثلا همین حرز امام جواد ع : باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره [[ تاپبکشو دارم پیدا کردم میگم ببینی ]]
بعد از دعانویس یا زیارت امام رضا ع : اون حرز رو استفاده کن .