2777
2789
عنوان

بدون اجازه رفته سرگوشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 31 پست
چطور بخودش همچین حق و اجازه ای داده و اینقد احمقانه بروت اورده؟

مسله اینه من خودم اوردمش سرکار و خودم معرفش بودم برا کار و این رفته سرگوشیم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مشکلات رو با خود طرف حل کنید نه با شخص سوم...به دوست پسرش بگی که چی بشه

چون اشنا هستن و اینکه روابط دوستانه هست نمیخوام ب گوشی بقیه برسونن اونم ب اشتباه من حتی گفتم پیاما نشونت میدم میخوای اصلا زنگ میزنم باکسی ک صحبت شده صحبت کن ببین اصلا تو مشناسن ک لامصب حالا دوتا دوست اجتماعیم هستیم شما ب خانواده من یا بقیه چ ربطی داری ک خودت میندازی وسط میگی راجب من

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم اگه دوستش خیلی نزدیکه بشما حتما میگفتماز همچین ادمی که بره سره گوشی هر کار برمیاد

بله دوست پسر ایشون بانامزد من درارتباطن و اینکه نمیدونم چه برخوردی بکنم اخه خودم اوردمش سرکار پیش خودم

الان من نمیدونم چه برخوردی بکنم حتی زمانیم ک گفت نمیام زنگ بزن صابکار من زنگ نزدم گفتم ربطی ب من نداره دخالت کنم باچندنفرم مشورت کردم زنک بزنم بهش گفتن ن الانم رفته سرگوشیم 

چرا فقط به دوست پسرش، به نظرم به مامان باباش، اکبر اقا قصاب، احمد اقا سبزی فروش، زیبا خیاط محلشون هم ...

اشون اشنان و میدونم ب دوست پسرش میگه منم سراین حساب گفتم بهشون بگم و بخودشم گفتم پیام بخون حتی رفته اسمشم دیده چی سیو شده کسی باش صحبت میکردیم 

اشون اشنان و میدونم ب دوست پسرش میگه منم سراین حساب گفتم بهشون بگم و بخودشم گفتم پیام بخون حتی رفته ...

خب چرا شرف بنده خدا را داری میبری. به خودش گفتی مسئله ات را با خودش حل کن. ی اشتباهی کرد بنده خدا 

خب چرا شرف بنده خدا را داری میبری. به خودش گفتی مسئله ات را با خودش حل کن. ی اشتباهی کرد بنده خدا

اخه توراضی میشی اگه کسی سرگوشیت بره😐ن خدایی راستش بگو بعد اونیم ک تو پشتش بودی سنگش میزدی ب سینت خانوادش راضی کردی بیاد الان اینکاربکنه باهات حریم شخصیت

چه ربطی به دوست پسرش داره؟؟!!!!

مسله ابنجاس اون اقا اشنا پدر نامزدم هستن منم ب نامزدم‌نگفتم برامن مهم برا من مهم برخورد و اینکه گفتم ایشون ب اون اقا میگم منم بگم زنگ بزنم ک این خانوم اینکار کرده یااینکه بخیال این بشم زنگ نزنم بزارم هرچی ب اون اقا گفته بگه 

اخه توراضی میشی اگه کسی سرگوشیت بره😐ن خدایی راستش بگو بعد اونیم ک تو پشتش بودی سنگش میزدی ب سینت خا ...

نه راضی نمیشم. هر حرفی دارم هم به خودش میزنم. طرف رمز گوشیت را که نداشته گوشیت باز بوده نگاهش افتاده. ولی تو‌ مثل اینکه در درونت با این خانوم ی مشکلی داری که از این فرصت داری استفاده میکنی تا از چشم همه بندازیش. ولی اشتباه میکنی چون خودت از چشم همه میافتی. همونجوری که الان همه نی نی سایتی ها دارن بت میگن باز کردن این موضوع پیش بقیه اشتباهه، اگر بری برای بقیه تعریف کنی هم، خودت را بدتر خراب میکنی. پس درست رفتار کن. رفتار تو الان خیلی بدتر از رفتار اونه 

نه راضی نمیشم. هر حرفی دارم هم به خودش میزنم. طرف رمز گوشیت را که نداشته گوشیت باز بوده نگاهش افتاده ...

ن گوشی من رفته کامل پیاما خونده و خودشم پیام داده ک من پیامت خوندم اخه من دختر خوب وقتی خودم این دختر اوردم سرکار چراباید مشکل داشته باشم ازطرفیم اشنامم هست نمیدونم توام چرا میگی من بااون گشکل دارم و دیده من راجبش صحبتی نکردم ولی میگه ن تو حرف زدی اخه راجب عروسی بوده من الان مشکلم چی

نه راضی نمیشم. هر حرفی دارم هم به خودش میزنم. طرف رمز گوشیت را که نداشته گوشیت باز بوده نگاهش افتاده ...

منم براهمین اومدم پرسیدم ک چیکارکنم اون خانوم اگه گفت من ب گدش نامزدم رسید چه برخوردی بکنم توضیح بدم زنگ بزنم قرار نیس دعوا بشه من ب عنوان بزرگتراز شما پرسیدم و میگم چشم زنگ نمیزنم تا مسله خودش عنوان کنه ولی من باید ب صابکارم میگفتم ک اگه فردا این خانوم بهانه حدیثی داشت ازقبل باپیامایی ک داده بدونن 

منم براهمین اومدم پرسیدم ک چیکارکنم اون خانوم اگه گفت من ب گدش نامزدم رسید چه برخوردی بکنم توضیح بدم ...

تو فعلا صبر کن و مدارک خودت را نگه دار. پیام هایی که با این دختره رد و بدل کردید. و پیامت با اون اقوامتون که هم اسم این بود. 

و به دوست پسر خودت هر وقت دیدی، بگو بین خودمون باشه ها ی وقت نری به رفیقت بگیا، ولی فلانی رفته سر گوشیم و ... 

که نامزدت در جریان باشه. که اگر اون دختره به دوست پسرش گفت و دوست پسرش به نامزد تو گفت، نامزدت در جریان باشه که پشتت در بیاد. 

فقط همین. به هیچ کس هیچی دیگه نگو. صبر کن ببین واکنش اون خانوم چیه.

و اگر واقعا هم داشتی پشت سر این دختره حرف میزدی و دختره فهمیده، ی سناریو قابل باور بساز که اگر دختره کشش داد جلو دوست پسر خودت حداقل ضایع نشی

تو فعلا صبر کن و مدارک خودت را نگه دار. پیام هایی که با این دختره رد و بدل کردید. و پیامت با اون اقو ...

من خیلی پشت این دختر بودم ابجی پسرا بهش حرف زدن نمیدونم دوست پسرش میگفت نیاد سرکار راضیش کردم بعد دیشب دیدم پیام داده گفتم دختر چرت نگو بیا پیاما بخون بعد میگه ن من فقط درحد هشدار بوده گفتم تومن تهدید میکنی دخترخوب منم ب صابکارم گفتم این پیاما من باپدرم حرف زدم این خانوم درمورد عروسی ک بحث عروسی تک تک پیاما خوندن صابکارم گفتن توکه درمورد این حرف نزدی گفتم اگه جیزی ازمن دیدین بگین اخه حتی بخاطر این خانومم من چقدر فهش خوردم ازپسرا