2777
2789
عنوان

بدون اجازه رفته سرگوشیم

414 بازدید | 31 پست

سلام من همکارم رفته سرگوشیم پیامی ک دادن جواب دادم خونده و شب ب من پیام داده ک درمورد من صحبت نکن درحالی ک بابستگانم ک ازقضا اسمشون تشابه اسمی با همکارم دارن صحبت میکردیم اون بستگانم از دوستای صمیمی دوران دانشگاهم  ولی من چه برخوردی میتونم داشته باشم باایشون وقتی دیدمش

به کارفرمام گفتم تاالان من راجب ایشون صحبتی باشما داشتم گفتن ن گفتم ایشون سرگوشی من رفتن

من این خانوم خودم اوردم سرکار و پشتش بودم  و الان اینطور کردن

بنظرتون زنگ بزنم ب دوست پسرش ک میشناستم و میدونه پیش من کار میکنه بگم اینچکاری کرده

یا زنگ نزنم اخه دوست پسرش دنبال کار بود براش ک من گفتم بیاد پیشم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ازدیشب تاالان ناراحتم ک سرگوشی من رفته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واگذار کن به خدا دیگه چه کنی 

خیلی کارزشتی کرده 

مواظب گوشیت باش

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

با دوست پسرش چیکار داری؟ چرا انقد شلوغش میکنی؟

کار غلط رو اون کرده

تو هم توضیحتو دادی

دیگه از اینجا به بعدش به عهده تو نیست، هر فکری میخواد میتونه بکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رک بهش بگو .. از کارت خوشم نیومده

باشون صحبت کردم میگه نرفتم من دیدم بعد رفتم‌پیام خوندم

با دوست پسرش چیکار داری؟ چرا انقد شلوغش میکنی؟کار غلط رو اون کردهتو هم توضیحتو دادیدیگه از اینجا به ...

چون اشنا هستن براهمین گفتم

چرا فقط به دوست پسرش، به نظرم به مامان باباش، اکبر اقا قصاب، احمد اقا سبزی فروش، زیبا خیاط محلشون هم زنگ بزن.

بابا چه کاریه به این زنگ بزنم به اون زنگ بزنم. 

اگر مشکل داری با خودش حرف بزن ، نه مثل بچه ها 

مطمئنی؟

بله اخه پدرمن یا بقیه چطور میتونن ایشدن بشناسن ک بخوام راجب ایشون صحبتی کنم؟ من خودم اوردمش سرکار زورم ازاین میگیره

چون اشنا هستن براهمین گفتم

نه عزیزم نیاز نیست این کارو بکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی