2777
2789
عنوان

هدایای عروسی برای کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 59 پست
ببينيد ما وظيفه داريم تو اين شرايط اقتصادي به بجمون كمك كنيم اكه هم نميخواد كمك كنه وقتي عروس داماد ...

اره دقیقا منم همینو میگم 

حداقل اون پولو بدین به خودمون ما بزنیم به یه زخمی اینهمه تو قسط و بدهیم

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧
ببينيد ما وظيفه داريم تو اين شرايط اقتصادي به بجمون كمك كنيم اكه هم نميخواد كمك كنه وقتي عروس داماد ...

اگه داشته باشن،اره خیلی خوبه ک واسه بچشون خرج کنن ولی وقتی ندارن،برن دزدی؟ خب معلومه ک اول باید با پولای عروسی،هزینه هارو صاف کرد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا از جیبش یا کادوها. ولی در اصل وظیفه خودشه ک هزینه مراسم رو بده.حالا مثلا داماد بره زیر قسط و قر ...

اصلا خوندي جي نوشته؟ ميكه ما عروسي نميخوايم باباي داماد اصرار داره اكه مصره خودش هم هزينه كنه

اصلا خوندي جي نوشته؟ ميكه ما عروسي نميخوايم باباي داماد اصرار داره اكه مصره خودش هم هزينه كنه

من اصلا با استارتر کار ندارم کلی میگم. 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اگه داشته باشن،اره خیلی خوبه ک واسه بچشون خرج کنن ولی وقتی ندارن،برن دزدی؟ خب معلومه ک اول باید با پ ...

وضع مالیشون بد نیست 

ولی هنوز همسر منو جمع نکردن که بریم سر خونه خودمون دارن برای اونیکی بچشون که کوچیک تره اقدام میکنن که بره سر خونه زندگیش 

خب من میگم آسه آسه پیش برید ما که اصرار بر عروسی نداریم حداقل از هدایا نزنید 🥲 

اگه داشته باشن،اره خیلی خوبه ک واسه بچشون خرج کنن ولی وقتی ندارن،برن دزدی؟ خب معلومه ک اول باید با پ ...

هزينه تالار رو خيليا دارن فقط ميخوان با كادوها جايكزين كنن مبادا از جيبشون بره. اينا عروسي نكنن بالاخره فاميل يه كادو ميارن ولي تو عروسي همون كادو رو باباي داماد برميداره خب جه مسخره بازيه.ما طرفمون به بجه كمك ميكنيم كادوهاش هم برنميداريم ادم هر جي داره مال بجشه الان كمك نكني كي بكني اكه هم كمك كردي جشم نداشته باش به كادوها

اره عزیزم همینقدر مضخرفه مال ما هم مراسم به اسم پدر شوهرم تموم شد که اره عروسی رو گرفته پول هدایا هم ...

چقدر مسخره اخه 

پس منم میرم گرون ترین تالارو پیدا میکنم مجبور شه یچیزم از جیب بزاره وقتی خودش اصرار داره عروسی گرفته بشه

ترک هستین شماهم؟

من تركم

شوهر سابقم فارس بود 

موقع عروسي به جز برادر بزرگش كسي طلا نداد كه يه وقت من نخورم(تازه اونم ميخواسته پول بده كه به من نرسه، ديگه شوهرم گفته بوده نه ديگه خيلي تابلوعه، تو طلا بده)

همشون پول دادن كه اينم همه رو با هر چي سر پاتختي جمع شده بود گذاشت تو جيبش به اسم خرج عروسي

آدم ك… سوراخ باشه ترك و فارس و لر و  كرد نداره

من تركمشوهر سابقم فارس بود موقع عروسي به جز برادر بزرگش كسي طلا نداد كه يه وقت من نخورم(تازه اونم مي ...

خانواده شوهر منم فقط مادر شوهرم بهم طلا داد تازه خواهر شوهرم انگشتر خودمو ازم گرفت دوباره همونو داد 😐😐

کسایی ک پدرومادر بیشعور دارن مثل همسر من هزینه تالارو از هدیه ها میدن و بقیه چیزا مث لباس عروس و ارایشگاه هم خوده زوج میدن بعدش پدرومادرش همه جا میشینن میگن ما عروسی گرفتیم گاون گاووووو یعنی حیف اسم گاو ک رو اینجور ادما بزاری نفهم بیشعورن خاک بر سرن

بگو بیناموووووس یا پول همه چیو خودتون بدین یا نمیدین همه جا نشینین گوه مفت بخورین ک ما عروسی گرفتیم

۵۰تومن برا خونه کمکمون کردن همههههه جا پر کردن ک ما کل خونه رو ساختیم حتی شب جشن خونه خودمونو ب خودمون کادو میدن وااااایییییییییی