2777
2789
عنوان

هدایای عروسی برای کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال عروس داماده انقدر بدم مياد واسه بجه خودشون خرج ميكنن ميخوان با كادوهاي عروسي جبران كنن!! والا كا ...

پدر داماد گناه نکرده ک چندصد میلیون بده عروسی بگیره. اگه داده هم لطف کرده وگرنه آقا پسر باید هزینه جشن رو بده ن خانوادش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

فقط یاد خاطراتم افتادم و عصبی شدم. 😡😡

دیگه خودت تا تهش رو برو. 🤕🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

مگه پدر و مادرها موظفند برای بچه ها عروسی بگیرن؟ اگه از قبل قول دادن که بعله خودشون باید هزینه بدهند ...

اخه ما اول جفتمون تصمیم گرفتیم که عروسی نگیریم ولی پدرش هرجا میشینه میگه من میخوام عروسی بگیرم همرم دعوت میکنم

بعد الان همسرم میگه با هدایا پول تالارو میده 

خب این چه جشنیه دیگه

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧
فقط یاد خاطراتم افتادم و عصبی شدم. 😡😡دیگه خودت تا تهش رو برو. 🤕🤕

وای یکی از دوستامم میگه بعد از عروسی جنگ دارید 🥲🥲

والا چون تالار وهزینه های عروسی ،من وشوهرم خودمون دادید.کادوها را هم خودمون برداشتیم وپول تالار تسوی ...

خسته نباشن. 

لابد مثل خانوادهٔ همسر من فقط پُزِش رو دادن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وای یکی از دوستامم میگه بعد از عروسی جنگ دارید 🥲🥲

متاسفانه وقتی با یه خانوادهٔ گداصفت روبرو باشی، باید صبر و حوصله ات را خیلی ببری بالا، وگرنه داغون میشی. 

پدر شوهر من کلی مال و ثروت داشت ولی گداصفت بود. 

همسرت هم داره سرتو شیره میماله خودش خرج نکنه

خانواده من از اول شرط گزاشتن که همسرم باید خونه رو بخره نبابد اجاره کنه

سر همون همسرم هرچی داشت و نداشت با هژار جور وام داد خونه خرید الان داره قسطای اونو میده دیگه پولی برای عروسی گرفتن نموند

برای همون ما تصمیم گرفتیم اصلا عروسی نگیریم چون یبار جشن گرفتیم برای عقدمون گفتیم همون بسه

ولی پدرشوهرم اصرار داره که عروسی باید گرفته بشه

متاسفانه وقتی با یه خانوادهٔ گداصفت روبرو باشی، باید صبر و حوصله ات را خیلی ببری بالا، وگرنه داغون م ...

🫠🫠

پدر داماد گناه نکرده ک چندصد میلیون بده عروسی بگیره. اگه داده هم لطف کرده وگرنه آقا پسر باید هزینه ج ...

ببينيد ما وظيفه داريم تو اين شرايط اقتصادي به بجمون كمك كنيم اكه هم نميخواد كمك كنه وقتي عروس داماد ميكن عروسي نميخوايم اصرار نكنه كه بعد از كادوها برداره. واسه بجت اينهمه واسه تحصيل و ساير مسايل خرج ميكنيد اينو ميكيد وظيفه نيست؟ اكي وظيفه نيست لطفه ولي يا خرج نكنيد يا كرديد ديكه از كادو برداشتن جيه انقدر خز اخه

اقا داماد از جيبش بده نه كادوها

حالا از جیبش یا کادوها. ولی در اصل وظیفه خودشه ک هزینه مراسم رو بده.

حالا مثلا داماد بره زیر قسط و قرض تا بتونه پول تالار رو بده بهتره یا از پول کادوها بدهکاری هارو صاف کنه؟ ملت اون هدایارو میدن ک اول زندگی عروس و داماد از نظر مالی سختی نکشن 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))