صبح با خوشحالی از خواب بیدار شد و اکی بود، صبحانه خورد ورفتیم بریم مدرسه، توی راه مدرسه نزدیکای مدرسه گفت شکمم درد می کنه، فکر کردم همینجوری می گه، گذاشتمش مدرسه و خودم هم رفتم کلاس، حدود ده دقیقه یک ربع بعدش معلمش زنگ زد که پسرم خوب نیست و بالا میاره . رفتم دنبالش سریع و بردمش دکتر. دکتر گفت از دیشب تا الان بیشتر از 20 تا بچه مدرسه ای ویزیت کردم که این جوری مریض شدن. یک بار هم توی راه بالا آورد.
دکتر دمیترون داد، دیمترون رو بهش دادم و از ساعت 9.5 تا الان بالا نیاورده. خیلی نگرانشم، چیکار کنم؟
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
من سیستم بدنیم ضعیفه شاید برا اونم بوده ، معده درد و حالت تهوع شدید و یکم تب
اول اولش عین سرماخوردگی بدن درد شدید بعد زکام و ... داشت