آب میریزم تو قابلمه به اندازه هر پیمونه برنج یه قاشق مربا خوری نمک میریزم
اب که کامل به جوش اومد و قلقل بزرگ زد برنجمو میشورم میریزم داخلش.
اگه ایرانیه که بعد از ۳ دقیقه اگه هندیه بعد از ۵ دقیقه صافی رو میذارم تو سینک و آبکش میکنم با آب سرد چندبار میگیرم روی برنج تا نمکش کم بشه بعدم کف قابلمه روغن میریزم سیب زمینی ورقه ای که نیم سانت شده رو میچینم بعد برنجو میریزم دورشو میزنم بالا یه استکان آب میریزم با ته قاشقم پنج تا سوراخ روی برنج میزنم هواکش داشته باشه.
به اضافه هر پیمونه هم یک قاشق روغن پخت و پز میریزم روی برنج زعقرون و زیره سیاه هم میریزم و در قابلمه رو میبندم.
اولش زیرش زیاد باشه تا وقتی روی در کااامل بخار بزنه.
بعد شعله گاز رو از بالا کم میکنم که خییییلی کم باشه.
بعد ۲۰ دقیقه چک میکنم اگه نرم نرم و پخته بود که هیچی میذارم تهچینش سرخ بشه قشنگ اگه نه هنوز دم نکشیده بازم یه استکان اب میزنم بهش دوباره بمونه.
جندبار درست کنی دستت میاد