2777
2789
عنوان

از نگاه مردا حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 69 پست
نه من از هردو بدم میاد

اره منم 

بستگی داره به نگاه واقعا سر یه سری نگاه ها حتی اگر ادم اشتباه هم بکنه حس بدی نمیگیره 

ولی بعضیاشون واقعا حس چندشی دارن! 

مثلا همین سوپرمارکت بغل ما یه اقای سالمندی هست توی این ۷ سال هیچوقت نگاهی جز عین نوه‌ش به من نداشته (من با کسی مخصوصا مرد اصلا صمیمی نمیشم ولی می‌گم بازم حس بد نمیگیرم و همیشه میرم همون سوپرمارکت)

نمیدونم می‌ترسم این کار رو بکنم وقتی تنهام انقدرم که وضعیت بد شده خیلیا واقعا مبتلا شدن به بیماری ها ...

من چشمای ترسناکی دارم زل که میزنم واقعا ترسناک میشه

معمولا احساساتم هم روی چهره مشخص نیست حتی وقتی فکر میکنم خندیدم در واقع نخندیدم

برای همین روی همه جواب نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا یه حس خودخوری میاد درصورتیکه صددرصد تقصیر این مریضاست! اره واقعا پدرمم همیشه میگه که ولش ک ...

ببینید ما که ننیتونیم  تو خونه  بشینیم   حالا شاغلیم   دانشجو هستیم یا خانه دار       و این  مسعله  همیشه بوده و هست  به نظرم  اولا هیچوقت نباید در گبر  شد  خونسرد از کنارشون  رد  شد  و اهمیت  نداد   به خدا  چا ره ای هم  نیست   حتی من برا خودم اتفاقرافتاده  مثلا  تو  مهمونی دوستانه  یا  تولد   این مسعله برام اتفاق افتاده  ولی  به این تحربه رسیدم  که  ذهنمو درگیرش  نکنم  فقط  مسیر نگاهمو  عوض میکنم   ما نمیتونیم   تغییرشون  بدیم   ولی خودمون  میتونیم   روش   خودمونو عوض کنیم   من   سعی میکنم  اهمیت ندم

من چشمای ترسناکی دارم زل که میزنم واقعا ترسناک میشهمعمولا احساساتم هم روی چهره مشخص نیست حتی وقتی فک ...

اره من از مامانم یه اخم خیلی ترسناک یاد گرفتم اون معمولا کار می‌کنه ولی واقعا بعضیا انقدر مریضن همینکه واکنش نشون میدی بیشتز اذیت می‌کنن سرهمین دیگه فقط بی‌اعتنایی می‌کنم

نمیدونم می‌ترسم این کار رو بکنم وقتی تنهام انقدرم که وضعیت بد شده خیلیا واقعا مبتلا شدن به بیماری ها ...

منظورم اینه خب هرکسی که چهره ش مثل من نیست

بار ها بهم گفته شده صورتت انگار کلا بی حسه یا چشمات انگار چشمای ی آدم مرده ن از میزان بی احساسی😂

وگرنه قیافه آدمای دیگه خیلیا ممکنه اینجور نباشن و فایده نداشته باشه

تازه خودمم موندم چجور با همچین چهره ای باز نگاه های ناجور دارن بعضی وقتا

ببینید ما که ننیتونیم تو خونه بشینیم حالا شاغلیم دانشجو هستیم یا خانه دار و این مسعله ...

اره منم باید روی ذهنم کار کنم که بعدا هم درگیرش نشه

فعلا دانشگاهم شاید چون تازه انقدر توی جامعه تنها قرار گرفتم عادت نکردم

ممنونم عزیزم

منم  میفهمم چی میگی از نگاهای هیز و چش چرون  بشدت  بهم میریزم درحدی که دلم میخاد بزنم تو گوشطرف

یه انرژی منفی وکثیفی داره نکاهشون

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نیستم عزیزم از خدابابت همین خیلی گله دارم خیلییی

اتفاقا ربطی به خوشگلی زشتی نداره

شانستخ که نگات کنن یا نکنن 

چهره من شبیه چهره آدم مرده ست

رنگ پریده ، زیر چشمام گود و کبود ، چشمامم ترسناکن

باز نگاه میکنن اینا

منظورم اینه خب هرکسی که چهره ش مثل من نیستبار ها بهم گفته شده صورتت انگار کلا بی حسه یا چشمات انگار ...

مطمئنم خیلی خوشگلی، توی این مورد شانس اوردی که این ادمای چندش رو با نگاه دور می‌کنی 

اتفاقا ربطی به خوشگلی زشتی ندارهشانستخ که نگات کنن یا نکنن چهره من شبیه چهره آدم مرده سترنگ پریده ، ...

دورازجونت  اینجوری نگو بخودت 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اره فقط می‌تونم بگم خاک بر سرشون

عزیزم   حیف   خودت  نیست  که   این جملاتو   نثارشون  کنی     فقط واگذارشون کن به   خدا     اخه  ی  مردی  که مثلا  دو برابر   من  سن  داره      و  نوه  داره   و  زل  میزنه    به  ادم  مگه  میشه  چیزی  گفت؟  نمیدونم چی اسمشو بزارم   بی شرمی   بی حیایی    بی ادبی؟