2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا همیشه دغدغه زنگ بعد رو داشتم که امتحان میگیره یا شفاهی میپرسه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

با اینکه بچه بودن خیلی خوبه من اصلا دوست ندارم راهی که با این سختی اومدم از اول شروع کنم و دوباره بیام تا اینجا

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ولی من واقعا خوشحالم که بزرگ شدم بچه زرنگ و درسخونی بودم ها اما مدرسه واقعا چرته بال و پرتو میزنن و هر چی دلشون خواست تو مغزت میکنن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

منم مدرسه دم درمونه دلم پر می‌کشه🥲

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

با اینکه بچه بودن خیلی خوبه من اصلا دوست ندارم راهی که با این سختی اومدم از اول شروع کنم و دوباره بی ...

منم

ولی بعضی وقتا دلم میخاد بزنم کنار 

یکم استراحت کنم

دیروز رفتم مدرسه ی دخترم .جلسه ی آشنایی با خانواده ها .

معلم داشت برگه ی مخصوص اخلاقیات بچه ها پخش میکرد بینمون که پر کنیم استرس گرفتم احساس کردم دانش آموزم و معلم داره برگه امتحانی پخش میکنه😂😅