2777
2789

عحش میده به ما مثلا میگم فلان کار را نکن یا چرا اینکار را کردی میگه به تو چه به پدرش که اینقدر دوستش داره برمیگرده میزنع باباشا صداش همیشه بلند تو خونه ولی البته پدرش از کوچکی لوسش کرده ۱۳ سالشع بچم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی این کار طبیعی نیست هااحتما حتما از مشاور کمک بگیر

از بچگی بد اخلاق بود ولی بچه که بود دکتر ها به اشتباه والپرات سدیم بداش تجویز کردن بعد اون بعد اخلاق وعصبی شد

الان یه مشت وحشی میگن کتکش بزن دستشو بشکن و ...

ولی مشکل اعصابشه نوجوان هم هست پرخاشگری تو این سن زیاده سعی کنید زیاد سر به سرش نذارید هر حرفی نزنید اگر درست نشد ببر روانپزشک با قرص بهتر میشه

اون خودشم اذیته

فقط باباش 😢💔 عزیزم دست دست نکن ها حتما بره تراپی مشاوره از همین الان بیفت روش که با اعصاب آروم بزر ...

بابا نمیاد الان بگم برو مشاوره میگه تو وبابا برو با این اخلاق گندتون 

الان یه مشت وحشی میگن کتکش بزن دستشو بشکن و ...ولی مشکل اعصابشه نوجوان هم هست پرخاشگری تو این سن زیا ...

اخه به نطرم فقط ما اینطوری تو مدرسه خودشا مظلوم وساکت نشون میده حتی هم کلاسی هاش که حرف های زشت وفحش میدن به هم دخترم حرف بی تربیتی به دیگران نمیزنه ولی به من وپدرش فحش میده احمق اشغال اینا

بابا نمیاد الان بگم برو مشاوره میگه تو وبابا برو با این اخلاق گندتون

وای نه 

من نگران این بودم که به این مرحله برسه که اصلا نپذیره مشکلی وجود داره و باید از مشاور کمک بگیره 

خیلی ملایم رفتار کنین مهربون و بهش توضیح بدین که اونایی که با اعصاب آروم بزرگ میشن چقدر تو تحصیلات تو شغل و تو روابط اجتماعی موفق ترند و ....

و اینکه بالاخره از یکی حرف شنوی داره 

کی رو خیلی دوست داره ؟ مثلا یکی از دوستاش یا دختر عمه ای و .... 

این شخص خیلی می‌تونه بهتون کمک کنه