2777
2789
عنوان

دخترم خیلی عصبانی وبد اخلاق باباشا میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
از بچگی بد اخلاق بود ولی بچه که بود دکتر ها به اشتباه والپرات سدیم بداش تجویز کردن بعد اون بعد اخلاق ...

ببخشید ک اینو میپرسم جلوش دعوا و بحث و جنگ و جدل و اینا زیاد داشتین؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

نزدین تو دهنش یاد بگیره با بزرگتر با داد حرف نمیزنن؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه من نگران این بودم که به این مرحله برسه که اصلا نپذیره مشکلی وجود داره و باید از مشاور کمک بگی ...

میگه شما من را اذیت میکنید وحرف بهم میزنید که من را عصبانی میکنید در صورتی که ما صلاحشا میخواهیم مثلا حرف حرف خودشه اگه بگه شب پنجشنبه بریم پارک ولی ما شرایطمون جور نباشه بگیم جمعه کلی مرخاشگری میکنه ویگه یا پنجشنبه یا هیچ وقت

اخه به نطرم فقط ما اینطوری تو مدرسه خودشا مظلوم وساکت نشون میده حتی هم کلاسی هاش که حرف های زشت وفحش ...

اعتماد به نفس نداره خشمش از خودش دنیا و بقیه رو یک جا سر شما خالی میکنه البته کلا تو این سن همه همینن میتونه علتش فقط بلوغ باشه

احتمالا تو جامعه اذیتش میکنند یا حس کمبود داره 

شاید هم مشکل خودتون هستید زیاد به حساسیت هاش گیر میدید 

اعتماد به نفس نداره خشمش از خودش دنیا و بقیه رو یک جا سر شما خالی میکنه البته کلا تو این سن همه همین ...

نه کسی ادیتش نمیکنه از ۵ سالگی عصبی شد و۱۰ سالگی  هم دعوا به من وپدرش برمیگرده نه گیر نمیدیم سر یه موصوع ساده مثلا وقتی مریض میگم بیا دکتر یا چرا غذا نمخوری اصلا میگه به شما چه

نه اصلا من وپدرش با هم خیلی خوبیم ودعوا هیچ وقت نداریم

پس چرا عصبی شده طفلی

گناه داره خودشم عذاب میکشه

ولی باباشم نباید اجازه بده ک دخترش روش دست بلند کنه

یک اخمی یک تشری چیزی لازمه

ک از پدرش حداقل حساب ببره

حتما خودت با مشاور در ارتباط باش

الان دخترت سن حساسی هم هست

نگران نباش ب مرور با کمک مشاور درست میشه ان شاءالله

پس چرا عصبی شده طفلیگناه داره خودشم عذاب میکشهولی باباشم نباید اجازه بده ک دخترش روش دست بلند کنهیک ...

نه دیگه خوب نمیشه باباش که بهش تشر میزنه بدتر میکنه میاد که باباشا بزنه 

سردد داره نمدونم شاید از سردردشه

اره شاید 

باهاش دوستانه حرف زدی؟ 

دلیلشو پرسیدی؟ 

گفتی چرا اینقد نسبت ب منو بابات خشم داری؟ 

اول از در دوستی وارد شو گلم

اره شاید باهاش دوستانه حرف زدی؟ دلیلشو پرسیدی؟ گفتی چرا اینقد نسبت ب منو بابات خشم داری؟ اول از در د ...

میگه شما بامن بد رفتار میکنید حتی نسبت به یه حرف ساده ما واکنش نشون میده مثلا باباش میگه زود بخواب فردا خواب نمونی میگه تو کار نداشته باش به شما ربطی ندار۶

سن بلوغ بچه ها عصبی هستند، تا حدی طبیعیه. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...