2777
2789
عنوان

سلام تعبیر خواب جن چیه

50 بازدید | 8 پست

دو تا جن بودن دستامو گرفته بودم قدشون خیلی کوتاه بود و زشت بودن 

خیلی ترسیدم بخدا 

با دستام گرفتم سرشون رو سوره جن و ایت الکرسی می‌خوندم که چنان عصبی شدن اومدن دنبالم 

خدایا این چه خواب وحشتناکی بود

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون سنگین نیست؟

هست خیلی هم هست عزیزم 

من خواب جن رو شاید ۱۰ بار دیدم امسال 

از وقتی که شروع کردم سوره بقره رو بخونم خواب شروع شده 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یا جن عاشق داری یا کسی برات دعا گرفته

گفتن که جن عاشق دارم 

ولی آخه دو تا بودن خیلی زشت بودن قد کوتاه موها بلند رو زمین خیلی کثیف 

گفتن که جن عاشق دارم ولی آخه دو تا بودن خیلی زشت بودن قد کوتاه موها بلند رو زمین خیلی کثیف

ولی فکر کنم دعا گرفتن برات تا جن عاشق 

در هرصورت برای نجات از این عوضی ها باید حرز امام جواد داشته باشی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

گفتن که جن عاشق دارم ولی آخه دو تا بودن خیلی زشت بودن قد کوتاه موها بلند رو زمین خیلی کثیف

خب چرا پیگیر نشدی که دفع کنی؟

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."