2777
2789

سریع میبرید دکتر؟ 

دیروز پسرم ابریزش بینی گرفته و حال عمومیش خوبه تب نداره 

انقدر ویروسیه مطب و بیمارستانا نمیدونم چ کنم

۱۶ ماهاشه 

ازینور چون فین نمیکنه میترسم سینوساش عفونی شه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نمیدونم چی بگم که به صلاحت باشه چون آبریزش ممکنه نشانه سرماخوردگی باش از طرفی هم الرژی فصلی اسپری بینی بزن بزار تو بینیش نمونه یا شب ها کیپ نشه دقت کن بی‌حال یا تب نداشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اوایل میبردم. بعد دکترش گفت نیار. اسپری دکوسالتین بگیرین روزی دو بار هر طرف یه پاف بزنین. اگه فقط ابریزش و عطسه و سرفه ی خشک باشه روزی دو بار شربت سیتریزین بدین 3 سی سی. انشالله زود خوب میشه نیاز به دکتر نیست. 

با آبریزش اما اما اگه سرفه بیوفته حتما میبرم

منم همیشه زود میبرم اما این سری گفتم صبر کنم شاید چاییده باشه 

سری قبل هم ابریزش داشت فرداش بردم دکتر گفت گلوشم چرک داره اما سرفه نداشت 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

منم همیشه زود میبرم اما این سری گفتم صبر کنم شاید چاییده باشه سری قبل هم ابریزش داشت فرداش بردم دکتر ...

منم درجا نمیبردم ی نیوتادین هر ۸ ساعت ۲ سیسی یا سیتریزن هر ۱۲ ساعت ۲ سیسی میدادم اگه تب میکرد میبردمش دکتر یا خیلی بی حال یا پیدا بود گلو درد چرکی داره

منم اوایل میبردم. بعد دکترش گفت نیار. اسپری دکوسالتین بگیرین روزی دو بار هر طرف یه پاف بزنین. اگه فق ...

خوب اخه وقتی سرفه کنه از کجا بفهمیم چرک نکرده گلوش

مثلا سری قبل اصلا سرفه نداش ک بردم دکتر گفت گلوشم چرک داره

منم درجا نمیبردم ی نیوتادین هر ۸ ساعت ۲ سیسی یا سیتریزن هر ۱۲ ساعت ۲ سیسی میدادم اگه تب میکرد میبردم ...

ممنون گلم

با سرم نمکی شستشو بده

برای این سن میشه انجام داد؟ یذره اب نمک نذاشت بریزم انقد جیغ زد 

اسپری بگیر همونه

اره اسپری هم میزنم ولی چون بینیش کیپ بود خواسم اینکارو کنم 

ممنون گلم

برای این سن میشه انجام داد؟ یذره اب نمک نذاشت بریزم انقد جیغ زد

من ویدیو ویدم که برا بچه دو ساله انجام میدن، شستشوی سینوس میگن

برو از داروخونه وسیلشو بگیر، همونجا هم بپرس

خودتم سرچ کن ویدیو ببین، نشون بچه ت هم بده قشنگ بینی رو خالی میکنه و سینوس شستشو میده راحت میشه

مقدار نمک توی اب باید یک درصد باشه، یعنی یک گرم برا ۱۰۰ میلی لیتر، ولی سرم شستشو نمکی از داروخانه بگیر که استریل باشه

بازم خودت سرچ کن تحقیق کن ،  حرف کسی رو زود انجام نده، چه من یا کاربر دیگه ،چه مادر چه خواهر هرکسی، بچه وسیله ازمایشگاهی نیست که

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من ویدیو ویدم که برا بچه دو ساله انجام میدن، شستشوی سینوس میگنبرو از داروخونه وسیلشو بگیر، همونجا هم ...

گلم ممنون 

احتمالا شب ببرم دکتر اگه بینیش باز نشه چون میترسم عفونی بشه سینوساش

گلم ممنون احتمالا شب ببرم دکتر اگه بینیش باز نشه چون میترسم عفونی بشه سینوساش

خوب کاری میکنی عزیزم

امیدوارم همیشه سلامت باشید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch