2777
2789

یعنی فقط بریم تو سایت ثبت نام کنیم اگه اسممون دراومد پولو بدیم؟؟ حواله ای ک داریم میشه بفروشیم؟؟ هزینه ثبت نامش چقدر؟ 

بله طرح عادی هم دیگه ۱۰۰ تومن بلوکه رو نمیخواد 

کسی حواله نمیخره چون هر کی بخواد مینویسه متقاضیان کمتر شدن به نسبت اون زمان که حواله می‌فروختند 

زنگ بزنید کافی نت بپرسید ببینید چقدر میگیره ثبت نام کنه 

اما خود ایران‌خودرو هیچ هزینه ای برای ثبت نام نداره 

اگر فروش فوری یک ماه یا فروش فوق العاده سه ماه برنده شدید حدود یه هفته فک کنم زمان واریز وجه دارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا هیچ ماشینی توی پروفایلم نیست؟ میگه هیچ پیشنهادی ندارید

اگرسایتودرست میری بهم ریخته گوشیتوروشن خاموش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چقدر وجه باید پرداخت بشه بابت فوق العاده؟؟برای عادی چقدر زمان میدن؟

قیمت ماشین انتخابی برنده شده بعد از اعلام برنده شدنتون کامل پرداخت میکنید 

برای هر طرحی باشه یه هفته تا ۱۰ روزه مهلت پرداخت اگه اشتباه نکنم زنگ بزنیدنمایندگی  ایران خورد شهرتون تا مطمئن‌تر بشید 

قیمت ماشین انتخابی برنده شده بعد از اعلام برنده شدنتون کامل پرداخت میکنید برای هر طرحی باشه یه هفته ...

قیمت دقیق اره.ولی میخواستم بدونم ظاهرا کدومش ارزونتره.ینی برا عادی هم ده روز وقت میدن؟ 

بله طرح عادی هم دیگه ۱۰۰ تومن بلوکه رو نمیخواد کسی حواله نمیخره چون هر کی بخواد مینویسه متقاضیان کمت ...

چند روز فرصت داره میدونی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵