2777
2789
عنوان

برای ثبت نام ایران خودرو هیچ پولی نباید بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست
قیمت دقیق اره.ولی میخواستم بدونم ظاهرا کدومش ارزونتره.ینی برا عادی هم ده روز وقت میدن؟

بروتایپک خودرو قیمتا  هستباتفاوت قیمتشون بابازار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا هیچ ماشینی توی پروفایلم نیست؟ میگه هیچ پیشنهادی ندارید

با لب تاپ انجام بده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

قیمت دقیق اره.ولی میخواستم بدونم ظاهرا کدومش ارزونتره.ینی برا عادی هم ده روز وقت میدن؟

فرقی برای عادی و مادران نداره به همه یک مهلت داده میشه حالا یا یه هفته یا ۱۰ روز 

فک کنم سورن پلاس از همه ارزونتره 

توی روبیکا یا اینستاگرام پیجهای مربوط به قیمت ماشین و دلار رو داشته باشید هر روز قیمت کارخونه بازار رو میزنن 

سلام از کدام سایت باید ثبت نام کنیم؟ و انتخاب ماشین کنیم ؟

سایت ایران خودرو 

اگر احراز هویت نشدید و قبلا اطلاعاتتون ثبت نیست اول باید ثبت اطلاعات خودتون کنید و بعد همون سایت ثبت نام طرح جدید بزنید و ماشین رو انتخاب کنید بعد از قرعه کشی تو همون سایت وارد میشید و نتیجه قرعه کشی و ببینید 

برای اطلاع بیشتر به نمایندگی ایران خودرو شهرتون تماس بگیرید یا مراجعه کنید بیشتر راهنمایی میکنن 

یه سوال ینی توی ده روز باید کل قیمت ماشینو بریزیم یا نصفشو؟؟

اگر پیش فروش باشه که فعلا مبلغی واریز نمیکنی تا برات دعوت نامه بیاد به نرخ روز تحویل نه نرخ الان 

اما اگر فوری یا فوق العاده بوده بعد از برنده شدن کل مبلغ ماشین رو باید واریز کنید یکجا

داداش من تارا رو دوسال پیش ۱۵۰ فروخت

اون دوسال پیش بود اما الان اینطور نیست 

الان بخاطر اختلاف کمتر بازار و کارخونه و همچنین اوضاع سیاسی و احتمال ج ن گ کمتر ثبت نام میکنن و فقط مصرف کننده که ماشین نیاز داره ثبت‌نام میکنه 

اون دوسال پیش بود اما الان اینطور نیست الان بخاطر اختلاف کمتر بازار و کارخونه و همچنین اوضاع سیاسی و ...

ما ماشین نیاز داریم ولی پولمون دیگ تهش ۱۵۰ بشه بنظرت میشه ثبت نام کنم یا نه ب اسمم دربیاد میسوزه؟؟پیش فروش نمیدونم چجوریه و چقدر زمان میدن 

ما ماشین نیاز داریم ولی پولمون دیگ تهش ۱۵۰ بشه بنظرت میشه ثبت نام کنم یا نه ب اسمم دربیاد میسوزه؟؟پی ...

نمیدونم میسوزه یانه 

اما برای خرید ماشین قیمت کارخونشون بالای ۶۰۰ یا ۷۰۰هست 

پیش فروش فک کنم از چهار ماه تا یکسال بود دقیق نخوندم بخش نامه این دوره رو 

برو تو سایت ایران‌خودرو قسمت بخش نامه جدید همه چیزو گزاشته 

خدا براتون یه ماشین خوب نصیبتون کنه به زودی