2777
2789
خسته شدم دیگ این دومین بار بود ک سقط شددوباره همه چیو باید از اول شروع کنم😭

عزیزم متاسفم 

ولی نا امید نشو من ۸ تا سقط دوماهه داشتم 

پسرمو ۳۸ هفته بودم تو شکمم مرد و سزارین شدم 

دخترم ۲۲ هفته بودم اونم تو شکمم مرد متاسفانه 

ولی الان دوتا بچه دارم یه پسر یه دختر 

ماه پیشم باردارم شدم که دیگه خودم نخاستم سقطش کردم 

فقط اومدم بگم برو پیش دکتر پریتانولوژیست 

من از اول بارداری یعنی بی بی چکم مثبت شد تا آخره بلرداری آمپول انوکسا ۶۰۰۰ زدم تا شب قبل سزارین 

برو توام باید امپول و شیاف استفاده کنی 

مطمن باش توام به نتیجه میرسی 

ممنونم عزیزم انشاالله خدا یه بارداری آسان و راحت و شیرین بهت بده من اینبار تصمیم گرفتم از زمان اقدام ...

عزیزم دکتر سقط مکررم رفتم دقیقا حرفای شمارو زد بهم

تورو خدا مواظب خودت باش ول کن خونه رو 

بیشتر راهو اومدی ب امید خدا ب موقع صحیح و سالم بغلش میگیری این همه زحمت کشیدی بیخیال کارای خونه باش خبر ای خوش تو بهم بده عشقم ♥️😍

عجب جایی به داد من رسیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم ولی نا امید نشو من ۸ تا سقط دوماهه داشتم پسرمو ۳۸ هفته بودم تو شکمم مرد و سزارین شدم دخ ...

الهی عزیزم دلم میگیره یکی دیگ میبینم پاره تنشو از دست داده

اونم چند بار😓

خدا رو شکر ک الان دوتا دسته گل داری خیلی خوشحال شدم♥️

برام دعا کن این نارسایی سرویکس لعنتی کار دستم نده😓😓😓

عزیزم دکتر سقط مکررم رفتم دقیقا حرفای شمارو زد بهمتورو خدا مواظب خودت باش ول کن خونه رو بیشتر راهو ا ...

ممنون عزیز 

امبدوارم همه چیز ختم به خیر بشه 

ممنون از دعای خیرت انشاالله صد برابر بهترش به خودت برگرده

من فک کنم ۵۰ روز بعد سقط اولم باردار شدم بخاطر همون دهانه رحمم ضعیف بود چون کورتاژم کردم میترسم سنم ...

سلام گلم درکت میکنم عزیزم شرایط سختیه اما یادت باشه خدا جبار هست یعنی جبران کننده حتما جبران می‌کنه و دوقلو دخترت میده منم میمیرم برا دختررر

سلام گلم درکت میکنم عزیزم شرایط سختیه اما یادت باشه خدا جبار هست یعنی جبران کننده حتما جبران می‌کنه ...

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه عزیزم♥️

الهی عزیزم دلم میگیره یکی دیگ میبینم پاره تنشو از دست دادهاونم چند بار😓خدا رو شکر ک الان دوتا دسته ...

خیلی مواظبه خودت باش و مطمن باش که توام نتیجه میگیری فقط قوی باش