2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن شاید بچه بدنیا میومد مشکل داشت اینبار حتما بارداری موفقی داری انشالله....من چی بگم پدرم دو ماهه فوت شده نمیتونم بدون حضورش نفس بکشم فکر اینکه دیگه هیچوقت نیست دیوونم میکنه

به این فکر کن شاید بچه بدنیا میومد مشکل داشت اینبار حتما بارداری موفقی داری انشالله....من چی بگم پدر ...

روحش شاد عزیزم

من از اول زندگی انقد مرگ و میر و بدبختی و مشکلات سرم اومده 

این دیگ ضربه اخر بود ینی منو از پا دراورد

عجب جایی به داد من رسیدی...

به این فکر کن شاید بچه بدنیا میومد مشکل داشت اینبار حتما بارداری موفقی داری انشالله....من چی بگم پدر ...

تمام ازمایشات و سونو هاش سالم بود 

خود خاک برسرم نتونستم نگهش دارم 

روحش شاد عزیزممن از اول زندگی انقد مرگ و میر و بدبختی و مشکلات سرم اومده این دیگ ضربه اخر بود ینی من ...

اینطوری نگو.

منم یه سقط داشتم. واقعا حالم بد بود. میفهمم چی میگی. ولی راجع بهش میخوندم که اون بچه سقط شده، نمیره بهشت تا پدر و مادرش شفاعت کنه. آنقدر آروم شدم بااین حرف. واقعا هرچیزی حکمتی دارا

روحش شاد عزیزممن از اول زندگی انقد مرگ و میر و بدبختی و مشکلات سرم اومده این دیگ ضربه اخر بود ینی من ...

منم خیلی سختی کشیدم الان موندم با یه مادر افسرده و برادر ولنگار عرضه یه نون گرفتن نداره فقط میخوره و میخوابه ...‌فکر روزایی ک الکی به بابام گیر میدادم و سر چیزای بیهوده دعوا داشتیم دیوونم میکنه حسرت دیدن و بودنش تو خونه اینکه یه مرد بالای سرت باشه و دیگه نیست

منم یه دونه تو ۱۸ هفته بچه مشکل داشت سقط کردم، پسرم بود شوهرم دوس داشت ، ببین چه فشاری روم بود دیگه، ...

برا من دختر بود میمیرم برا دختر ینی 

سالم سالم 

دهانه رحم لعنتیم باز شد نتونستم نگهش دارم 

الهی بمیرم😢مشکلت چی بود؟

دور از جونت

منم کوتاهی سرویکس دارم و هماتوم

حتی با سرکلاژ هم سقط شد 

الان باز مجدد باردارم و استراحت مطلق ولی استرس آدم را ول نمی کنه باز سرکلاژ کردم هماتوم داشتم 

فقط خود خدا میتونه به دادمان برسه و رحم کنه

منم خیلی سختی کشیدم الان موندم با یه مادر افسرده و برادر ولنگار عرضه یه نون گرفتن نداره فقط میخوره و ...

همه چی حل میشه فقط مرگه ک درمون نداره