الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به این فکر کن شاید بچه بدنیا میومد مشکل داشت اینبار حتما بارداری موفقی داری انشالله....من چی بگم پدرم دو ماهه فوت شده نمیتونم بدون حضورش نفس بکشم فکر اینکه دیگه هیچوقت نیست دیوونم میکنه
منم یه دونه تو ۱۸ هفته بچه مشکل داشت سقط کردم، پسرم بود شوهرم دوس داشت ، ببین چه فشاری روم بود دیگه، بعدش رفتیم کربلا حالم خوب شد پناه به امام حسین بردم
روحش شاد عزیزممن از اول زندگی انقد مرگ و میر و بدبختی و مشکلات سرم اومده این دیگ ضربه اخر بود ینی من ...
اینطوری نگو.
منم یه سقط داشتم. واقعا حالم بد بود. میفهمم چی میگی. ولی راجع بهش میخوندم که اون بچه سقط شده، نمیره بهشت تا پدر و مادرش شفاعت کنه. آنقدر آروم شدم بااین حرف. واقعا هرچیزی حکمتی دارا
روحش شاد عزیزممن از اول زندگی انقد مرگ و میر و بدبختی و مشکلات سرم اومده این دیگ ضربه اخر بود ینی من ...
منم خیلی سختی کشیدم الان موندم با یه مادر افسرده و برادر ولنگار عرضه یه نون گرفتن نداره فقط میخوره و میخوابه ...فکر روزایی ک الکی به بابام گیر میدادم و سر چیزای بیهوده دعوا داشتیم دیوونم میکنه حسرت دیدن و بودنش تو خونه اینکه یه مرد بالای سرت باشه و دیگه نیست