2777
2789
عنوان

تهوع خیلی زیاد در بارداری نشونه ی خوب یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 57 پست
میگن ینی جنین حالش خوبه و همه چی داره خوب پیش می‌ره

الحمدلله

لعنت به اینترنت

زدم گوگل نوشته بارداری پوچ تهوع زیاد میاره و شدید...ترسیدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نه طبیعیه و نشونه بارداری سالم

الحمدلله.

اخه گوگل زده بود نشونه بارداری پوچ🥺نگران شدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اعتقاد دارم نی نی داره میگه من هستم فراموشم نکنید 😅😅😅

اون که الهی من فداش بشم اخه زدم تو گوگل نوشته بود وقتی خیلی زیاده یعنی پوچه خیلی ترسیدم...

بعد از اونهمه سقط وحشتناک الان سخته برام

اووو ولش کن اینترنت که از کاه کوه میسازه . کی باید بری برا سونو ؟

اره بخدا😒

گفته بود هفته پیش بیا من نرفتم😃

گذاشتم قشنگ هفته ۹ کامل بشه بعد برم

من اتفاقا سر دخترم حالم خوب بود ولی از هفته ۶ تا الان نفسم بالا نمیاد😀ناراحت نیستم خداروشکر بعد اون ...

بنظرم پوچ نیست که تهوع داری ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اره بخدا😒گفته بود هفته پیش بیا من نرفتم😃گذاشتم قشنگ هفته ۹ کامل بشه بعد برم

بنظرم خوب کاری کردی هفته ۹ همه چیز مشخص میشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

مسلما تهوع حال آدم رو بد میکنه، هیچ نشونه خوب یا بد بودنی نیست فقط برمیگرده ب وضعیت جسمی وهورمونی اد ...

چون برای دخترم حالم خوب بود...

و با سابقه درخشانی که من دارم اتفاقاتی که متغیره برام عجیبه!

گوگلم نوشته بود نشانه پوچ بودن اینه تهوع خیلی زیاده...

دیگه دست به دست هم داده نگرانیم تکمیل بشه

من اتفاقا سر دخترم حالم خوب بود ولی از هفته ۶ تا الان نفسم بالا نمیاد😀ناراحت نیستم خداروشکر بعد اون ...

اتفاقا پوچ به اون صورت حالت تهوع نمیده گرچه اونم بارداری حساب میشه ولی مول بیشترین حالت تهوع رو داره چون هورمون خیلی خیلی بیشتری تولید میشه...اگه درد یا لکه بینی  داری حتما زودتر سونو بده وگرنه میشه گفت طبیعیه