2777
2789
عنوان

تهوع خیلی زیاد در بارداری نشونه ی خوب یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 57 پست
نه عزیزم استرس نگیر اینترنت همش الکیه اتفاقا تهوع نشانه سلامتیه

خداروشکر🙃

خوشحالم اصلا ناراحت نیستم...

من چندبار که سقط کرده بودم هیچکدومش تهوع نداشتم اصلا هیچیم نبود!

خدایا شکرت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بنظرم خوب کاری کردی هفته ۹ همه چیز مشخص میشه

اره والا چی اول کار استرس استرس

رفتم دکتر دارو و سرم هامو بنویسه گفت برو سونو...

وگرنه اولیشم نمیرفتم الان اینقدر درگیرش باشم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پوچ به اون صورت حالت تهوع نمیده گرچه اونم بارداری حساب میشه ولی مول بیشترین حالت تهوع رو داره ...

نه خداروشکر برعکس بقیه بارداری هام این یکی لکه بینی ندیدم...

همیشه نشونه ی ترسم لکه بینی بود اولین قدم سقطم همون بود و قطع شدن یهویی تمام علائم!

نه خداروشکر برعکس بقیه بارداری هام این یکی لکه بینی ندیدم...همیشه نشونه ی ترسم لکه بینی بود اولین قد ...

اصلا نترس عزیزم...خودتو آروم کن با هرروشی که بلدی...باترس بدن و هورموناتو بهم میریزی و اذیت میشی...بسپار به خدایی که خودش اون موجود شیرین رو تو وجودت قرار داده

اصلا نترس عزیزم...خودتو آروم کن با هرروشی که بلدی...باترس بدن و هورموناتو بهم میریزی و اذیت میشی...ب ...

ممنونم ازت عزیزم☺️

به دعای خیر شما مهربون😗

و یه دعای ویژه تر برای سلامتی دختر کوچولوم🫠

عاقبت بخیر باشین ان شاءالله

اره بخدا😒گفته بود هفته پیش بیا من نرفتم😃گذاشتم قشنگ هفته ۹ کامل بشه بعد برم

آره خوب کاری کردی . بزار همون موقع برو الکی استرس ندن بهت . چون تجربه داشتم میگم دور از جون مشکلی باشه خودش رو نشون میده الکی که نیست . انشالله به سلامتی میری صدای قلبشم می‌شنوی . یاد بارداری خودم افتادم دل تو دلم نبود صدای قلبشو بشنوم ⁦☺️⁩

آره خوب کاری کردی . بزار همون موقع برو الکی استرس ندن بهت . چون تجربه داشتم میگم دور از جون مشکلی با ...

من فکر کنم تا اینجا این شده ششمین بارداریم...

ولی یدونه دختر دارم فقط...

حتی به تشکیل قلبم میرسیدن ولی سقط میشد😔

روزای سختی بود که گذشت...

ولی الان دلم اروم تر شد ممنون از همتون

من فکر کنم تا اینجا این شده ششمین بارداریم...ولی یدونه دختر دارم فقط...حتی به تشکیل قلبم میرسیدن ولی ...

نگران نباش من بهمن سال گذشته یه بارداری پوچ داشتم و الان نینی دارم.

قرار نیست هر بار مثل سری قبل باشه

برام دعا کن نینیم سروقت به دنیا یاد و نیاز به سرکلاژ نداشته باشم

الهی که خودتم سالم و صالح بغلش بگیری 

نگران نباش من بهمن سال گذشته یه بارداری پوچ داشتم و الان نینی دارم.قرار نیست هر بار مثل سری قبل باشه ...

منم بعد دخترم یه سقط داشتم طفلک قلبش میزد🥺

دلم کباب شد براش...

الهی چندوقتی الان😃

ان شاءالله که نیاز نمیشه نترس من با سرویکس۳۱ کل بارداریمو گذروندم.

البته باید استراحت باشی همش...

نگران نباش من بهمن سال گذشته یه بارداری پوچ داشتم و الان نینی دارم.قرار نیست هر بار مثل سری قبل باشه ...

عزیزم ببخشید سر زدم به تاپیکاتون...

یه زایمان زودرس داشتین انگار...

حالش خوبه الان؟

من خودم داشتم و دکتر گفت بخاطر رشد جنینه در واقع حالت تهوع خوبه و نشون میده جنین به درستی داره رشد میکنه

البته علائمی هم هستن که خطرناکن مثل خون دیدن تو بالااوردنو این چیزا

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️