2777
2789
عنوان

تهوع خیلی زیاد در بارداری نشونه ی خوب یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 57 پست
من خودم داشتم و دکتر گفت بخاطر رشد جنینه در واقع حالت تهوع خوبه و نشون میده جنین به درستی داره رشد م ...

ممنونم ازت عزیزم بله بچه ها گفتن که مشکلی نداره منم اشتباهم این بود رفتم گوگلو چک کردم و ترس برم داشت.

خداروشکر

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من سر دخترم حالم خوب بود فقط یکی دو روز اونم خییییلی ضعیف.کلا بحثم جنسیت نیست برای موارد دیگه میپرسم

من شنیدم علایم خوبیه اینکه بارداری روند خودشو داره می‌ره منم از قبل تشکیل قلب شروع شد شد تا الان هم هست هفته ۱۲ استرس نده گلم انشالله قلبش هم تشکیل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت عزیزم بله بچه ها گفتن که مشکلی نداره منم اشتباهم این بود رفتم گوگلو چک کردم و ترس برم داش ...

نترس عزیزم من الان توی هشت ماهم باز بالا اوردو دارم😂😂😂

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

من شنیدم علایم خوبیه اینکه بارداری روند خودشو داره می‌ره منم از قبل تشکیل قلب شروع شد شد تا الان هم ...

اره ان شاءالله که همینه منم اول هفته ۶ شروع شد الان هفته ۷ رو تموم کردم هنوزم هست خداروشکر

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نترس عزیزم من الان توی هشت ماهم باز بالا اوردو دارم😂😂😂

اوه اوه چقدر سخت😢

وای نه من برا دخترم فقط یکم اونم اوایل تهوع داشتم که زود تموم شد.

ولی خب الانم شکر خدا با وجود همین تهوع خوشحالم...

منی که هیچوقت علائم نداشتم برام شیرینه

من فکر کنم تا اینجا این شده ششمین بارداریم...ولی یدونه دختر دارم فقط...حتی به تشکیل قلبم میرسیدن ولی ...

آخ عزیزم . منم دوتا سقط داشتم . الان یدونه بچه دارم . انشالله خدا برات حفظش کنه با دلخوشی به دنیا بیاریش

آخ عزیزم . منم دوتا سقط داشتم . الان یدونه بچه دارم . انشالله خدا برات حفظش کنه با دلخوشی به دنیا بی ...

ممنونم از دعای قشنگت خدا بچه های عزیز شمارو هم سالم و سلامت نگهداره براتون

الحمدلله.اخه گوگل زده بود نشونه بارداری پوچ🥺نگران شدم

تو اینترنت بزنی پاهات زخم شدن تهش میگه سرطان داری😆😆

من خودم از هفته ۵ تا همین الان که ۱۳ ام تهوع دارم. شدتش کمترشده نسبتا ولی بعضی روزا بیشتر و کمترمیشه هی.

زیرنظر دکتر باش و به حرف این و اون هم توجهی نکن. اگر جایی شک کردی دکتر بری خیلی مطمئن تر از اینترنت و حرف بقیه س. چون استرس همین حرفای بقیه ممکنه بدتر کنه حالتو.

تو اینترنت بزنی پاهات زخم شدن تهش میگه سرطان داری😆😆من خودم از هفته ۵ تا همین الان که ۱۳ ام تهوع دا ...

با اینکه میدونم ولی دست خودم نیست خوره ی اینو دارم هی بزنم نت چک کنم😅

هفته دیگه میرم سونو خدا خودش بخیر بگذرونه