2777
2789
عنوان

سلام ناراحتم از خانوادم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عمق وجودم درک میکنم💔

تو مجریدیامم همین بود مادرم بی احساس فقط میگفت 8 شب خونه باش ته احساسش این بود خب دوتا خاهر بزرگتر تو خونه دارم خودم پشت خودم بودم حتی برای ازدواج تموم هزینه هاش خاهرم میگفت تو عقد شوهرتو میخای دعوت کنی باید خودت غذا بخری میوه بخری تازه میخریدم کلی دعوا میکردن ک نیاد با کلی اعصاب خوردی میگفتم بیاد اما محریدام برام مهم نیود رد میکردم بعد ازدواج این کم محلیاشون چن واقعا نیاز دارمشون اذیتم مکینه

تو مجریدیامم همین بود مادرم بی احساس فقط میگفت 8 شب خونه باش ته احساسش این بود خب دوتا خاهر بزرگتر ت ...

دلم میخاست خانوادم پشتم باشن بیان برن اما همیشه باید برا هرچی التماس خاهر بزرگه کنم حتی برای بردن مادرمدیگه خسته شدم نمیدونم چکارکنم بااین حال دلم براخاهرام میسوزه بهشون پول میدم خرید میکنم دست خالی نمیرم به مادرپدرم پول میدم اما بازم محبت ندارن تو سختیا نیستن

دلم میخاست خانوادم پشتم باشن بیان برن اما همیشه باید برا هرچی التماس خاهر بزرگه کنم حتی برای بردن ما ...

همکار باشه میگم به درک اما خانواده دلم نمیخاست عین خاله هام ببرم عین عمع هام سالی یبار داداشمو ببینم دلم میخاست شاد باشیم باهم اما نمیخان دوتاخاهرام باهم ارایشگاه دارن همشمیگن ما تورو نمیخایم همو داریم البته از اجبار همو تحمل میکنن میدونم

من شوهرم خوب نیست ولی بهشون میگم این دلیل نمیشه بخاطر من وبچه هام باید بامن هم مثل بقیه باشید

بنظرت من چکارکنم مادرشوهرم جای خالی خانوادمو با رفتارش و تعریف از عروسای فامیلشون خیلی بادم میندازه

بنظرت من چکارکنم مادرشوهرم جای خالی خانوادمو با رفتارش و تعریف از عروسای فامیلشون خیلی بادم میندازه

من تو مجردیام اصلا احساس خلا نداشتم چن کلا باهاشون حرف نیمزدم اما الان خودمو میخام مجبور کنم ک بگم اره خانوادم پشتمن جلو شوهرم خانوادش اینو ینقص بزرگ میدونم 

راست میگهمعلومه جسارتا شخصیت وابسته و ضعیفی داری

اره دقیقا خب من خیلی مهربونم و بینهایت احساس ضعف میکنم ادما دورم نباشن مخصوصا جلو کساسس ک جمع هستن باهمن من تنها ناراحت میشم باید چکار کنم

ب منم میگم همیشه خودمو میندازم جلو که اونها نتونستن بخاطر مشکلی که پیش اومد بیان وگرنه صددرصد میومدن