الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وسط سال که نمیتونن شروع مدرسه کننهمه پایان 6سالگی میرن کلاس اول زمان هم که 28سال پیش رفتیم کلاس اول ...
پایان ۶سالگی چیه عزیزم پایان ۶سالگی میشه ۶سالو ۱۱ماه اینا.پسرمن دقیقا ۶سالش شد رفت اول اخر مرداد بود شش سالو یک ماهش بود رفت کلاس اول.از همه کوچکتر بود بقیه نیمه دوم بودن یا اینکه برای فروردینو اردیبهشت اینا بودن که باز ۵ ۶ماه فرق داشت.زمان ما ۷سالگی میرفت اول نه ۶سالگی
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خب حتما پسرتون نیمه دوم سال ۹۶ ،یا نیمه اول سال ۹۷ هستش
بله نیمه اول ۹۷ئه.دقیقا شش سالو یک ماهش بود رفت اول.