2777
2789
عظیمی‌راد سخنگوی کمیسیون آموزش در تشریح جلسه این کمیسیون:آغاز آموزش رسمی از ۵ سالگی و اجباری شدن پیش ...

تکلیفه پیش ۴۰۴ چی میشه ؟ یعنی ۴۰۴ هم اجباری بوده ؟ چون من بچمو امسال باید میرفت پیش ثبت نام نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیفه پیش ۴۰۴ چی میشه ؟ یعنی ۴۰۴ هم اجباری بوده ؟ چون من بچمو امسال باید میرفت پیش ثبت نام نکردم

وای آره. منم ثبت نامش نکردم. الان تکلیف چیه🙄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

درست یه ماه بعد تولد سه سالگیش!!فقط چنتا کلمه میگفت بردمش بهداشت گفت تا سه سالگیش صبر کت بعد ببرش گف ...

پسر اولم از هفت هشت ماهگی شروع به کلمه گفتن و حرف زدن کرد، اوتیسم مطمئنم نیست چون خیلی حواس جمع و باهوشو زرنگه

پسر اولم از هفت هشت ماهگی شروع به کلمه گفتن و حرف زدن کرد، اوتیسم مطمئنم نیست چون خیلی حواس جمع و با ...

ن بابا نگران نباش من نوه دایی وعمم خیلی دیر ب حرف اومدن

پسرخواهرشوهرمم الان یک سال دوماهش تموم شده هنو تازه سینه خیز میره

یکسری بچه ها تنبلترن

کی گواهی نمیدهخواهر شوهر من هفت سالگی پسرش روفرستاد

عزیزم مهدها و پیش دبستانی ها از سه تا شش سالگی ثبت نام میکنند. وقتی دوره را گذروند و برای ثبت نام اول. میخواد بره یک گواهی پیش دبستانی باید داشته باشه بچه، اگه امسال نمینوشتمش سال دیگه نمیتونست بهم گواهی بده چون دیگه شش سالش تموم میشد.

این چیزی که من میگم امسال نوشتم دخترم دقیقا روزی کهشش سالش تموم شد میره مدرسه. از همه کوچکتر بود

سال بعدش مینیوشتم روزی یکه هفت سالش تموم میشد وارد هشت سالگی میشد میرفت مدرسه. از همه بزرگتر بود 

فعلا که توکل بخدا کردم و اسمش را نوشتم امید بخدا 

پایان ۶سالگی چیه عزیزم پایان ۶سالگی میشه ۶سالو ۱۱ماه اینا.پسرمن دقیقا ۶سالش شد رفت اول اخر مرداد بود ...

6ماه و 11ماه و 29 روز بعدش میشه 7سالگی

الان وقتی بچه 6سالش تمام میشه وارد سال هفتم زندگی میشه میره کلاس اول

قبلا هم همین بوده

همسر-مادر-پزشک