2777
2789

ی وامی داشتم می گرفتم ،یکی از نزدیکان درجه یک ام ضامن شد ولی خون به جیگرم کرد . انقد گریه کردم . هنوزم وامم آماده نشده . کلی هم دعوا کرد که به چه درد تو می خوره پول . یعنی برای دادن مدارک ، چک همه چی اذیتم کرد . بعضی موقعا میگم اطرافیان آدم اینجوری باشن وای به حال غریبه ها 

وامشم زیاد نبود زیر 50 میلیون 😂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسیده نتونی پس بدی هم برای تو بد بشه هم خودش ....اخه زرتی حساب هاروقفل میکنن وچکهاروبرگشت میدن ادم عصبی میشه گندمیخوره ب معدل حسابش .....

حالام ب اینا فکرنکن همه غر زدنی هم ازسر بد بودن نیست ی عده بلد نیستن نگرانی وحرفاشون را کنترل کنن و غرغر میکننن

بر اساس عنوانت مینویسم 

هیچکس دلش برات نمیسوزه پس پیش دیگران گلایه نکن 

هیجکس موفقیتت رو نمیخواد پس پیش دیگران برنامه ها تو جار نزن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ترسیده نتونی پس بدی هم برای تو بد بشه هم خودش ....اخه زرتی حساب هاروقفل میکنن وچکهاروبرگشت میدن ادم ...

هر ماه ۱/۵ وامشه 

نه بابا . تو قضیه رو نمی دونی ‌‌. خوبی منو نمی خواد 

هیی کاش خدا ی روزی انقد منو ببره بالا بالاها محتاج یک همچین آدمایی نشم

منم منتظرم خیلی 

انشاالله خدا هیچ آدمی رو محتاج آدم دیگه نکنه 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

چرا باید همه بودنن داری چکار میکنی الان همه به نفع خودشون برای زندگی میجنگن معلومه یکی چوب لا چرخ می ...

خوبه نوشتم درجه یک بوده . اونو چطوری از زندگیم حذف کنم