2777
2789
عنوان

شک کردم ب شوهرمو دختر عموم میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 49 پست

یه چیزی بگم ؟ اصلا قصد سرزنش یا دامن زدن به شک ت رو ندارم . انشالله هیچی نیست . فقط دیگه اینکارا رو نکن . ببین اسلام یه جاهایی خیلی قشنگ برامون مرز گذاشته منتها ما حواسمون نیست . مثل اینکه دو تا نامحرم نباید یه جا تنها باشن. من هیچوقت نه خودم با نامحرم یه جا تنها میشم نه همسرم رو تنها میزارم و این به خاطر شک نیست برای پیشگیریه . از این به بعد مرزبندی هاتو محکم بگیر. تا اطلاع ثانوی هرجا اون هست به یه بهانه ای نرو که همسرت هم نخواد بیاد . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین نمیدونم چرا ولی منظورش خاکی بودنش بود ولی چیزی ب روش نیاوردم

ادبیاتش بد بوده خب بنظرم...میتونست جور دیگه ای بیان کنه...رابطتو با دختر عموت کم و کمتر کن..حتی اگه چیزی بینشون نباشه این شک عذابت میده..دلیلی نداره دختر عمو توی زندگی آدم به هر قیمتی باشه ک

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

یعنی چی چطور متوجه شم چطور بفهمم

حالا باز برو با دختر عموت بیرون که بفهمی چیزی هست یا نه

چند نفر میگن رابطه رو کم کن رفت و آمد رو کم کن

اصلا نمیخونی هی میگی چطور بفهمم

بابا.... دیگه دختر عموت نبینن جایی که اون هست با شوهرت نرووووو.... کات....

فاصله بنداز بینشون..... تو خودت باعث شدی....اگر توجه ای هم هست....دختر عمو رو کمرنگ کن...خودتو پررنگ...همیشه همه جا باش... حساسیت هم نشون نده...

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

اگه هیچی نگف چی

حتما ی واکنشی داره

اگرم نداشت ک بهتر

وکلا قید دختر عموتو بزن بره 

یه بهونه کن قهر کن بره مهم نیست

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

عزیزم تازه عقد کردین، چرا دختر مجرد میبری با خودت؟ خب تو و نامزدت باید چندسال اونقدر تنهایی برید اینور اونور که عشق توی دلتون شکل بگیره. با آوردن اون دختر، ممکنه دلش اونو بخواد. چون فعلا پایه های زندگیتونو نساختین. میدونی چی میگم؟ اول بذار عشقتون پایدار بشه جات محکم بشه بعد رفت و آمد کن اینجوری