2777
2789

من سابقه افسردگی دارم الان دارم کم‌کم بهتر میشم

دوستم باردار شده و خب متاسفانه بشدت بیخیال هست نسبت به جنینش

و اصلا هیچ ازمایش یا سونویی نرفته فقط میدونه جنین زندس و تکون میخوره

و مدام چالش های مختلف تو زندگیش بود و با من درد دل میکرد 

من قلبم درد میگرفت فشار عصبی روم بود 

قطع ارتباط کردم در حالی که فقط با من درد دل میکرد 

واقعا داغون میشدم سر مشکلاتش و بیخیالیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما افسردگی داشته باشی چه فایده ای میتونی برای دوستت داشته باشی؟ اون موقع حتی به درد خودتم نمیخوری چه برسه به بقیه. پس سلامت روانت اولویت هست. اگر دیدی حالت بهتر شده چندوقت دیگه و روی مود بهتری هستی دوباره احوال سراغی بگیر ازش.

میدونه که افسردگی داری یا نهکاش قبلش میگفتی که شرایط صحبت نداری و اینا امیدوارم درکم کنی فلان بعد قط ...

گفتم بهش

بله میدونه

حتی وقتی باردار بودم هم خیلی حالم رو بد میکرد انرژی منفی داشت

الان دلم براش تنگ شده ولی نمیتونم بهش پیام بدم چون سلامتی خودم برام مهمتره

چه قدر طول کشید افسردگیت خوب بشه ؟ منم افسردگی حاد دارم دوستم کلافه ام کرده بود دیگه پای درد و دل ها ...

هنوز خوب نشدم وقتتی غم بیاد سراغم برمیگرده و حالم خیلی بد میشه برا همین یهو قطع ارتباط کردم 

شما افسردگی داشته باشی چه فایده ای میتونی برای دوستت داشته باشی؟ اون موقع حتی به درد خودتم نمیخوری چ ...

سر به هوا بودنش

بیخیال بودنش نسبت به جنین با وجود درداش

اصلا روانم به هم میریخت استرس میگرفتم حالم بد میشدبا بچه هام بدرفتاری میکردم

قلبم کتفم و‌دست چپم درد میگرفت