2777
2789
عنوان

من تلاشمو کردم اما نشد تمام جا زدم

173 بازدید | 12 پست

مدت زیادی هست میخوام ازمون ایلتس بدم

ظرفیت تو کشور خودمون محدود هست و جا گیرم نمیاد

پدرم در اومد تا نمرم بالا رفت و هر سری ا‌مدم ازمون بدم جا نبود یا خواستم برم کشور دیگه ازمون بدم مشکلات توی وضعیت کشور با کشورا دیگه پیش اومد

دیگع واقعا خستممممممم همه انگیزم رفت تو همه ارزوها هاممم گند زده شد رفت 

خواهرم شهریور اصفهان آزمونش دادهزینه اش ۲۰ میلیون خورده ای بود

بله اما احتمالا از قبل از شهریور ثبت نام کردن

من بار اول خوردم به جنگ 

الانم خوردم به مشکلات اخیر

و ظرفیت ها کاملا پر هست تو ایران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا همین حسو تو ازدواجم داشتن یک تنه جنگیدم خواستم به همه بفهمونم منو دوست داره و تو زندگیمون مشکل ندارم اما از بجایی ب بعد نتونستم کم آوردم همچین با ی چشم به هم زدن تموم شد رف

بله اما احتمالا از قبل از شهریور ثبت نام کردنمن بار اول خوردم به جنگ الانم خوردم به مشکلات اخیرو ظرف ...

اره قبلش بود

ان شالله که نوبت گیرت میاد

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من دقیقا همین حسو تو ازدواجم داشتن یک تنه جنگیدم خواستم به همه بفهمونم منو دوست داره و تو زندگیمون م ...

همینه ادم یهو خسته میشه درس و احساس نداره

یهو میاییی به خودت میبینی دیگه نمیشع

خیلی خستم بخدا خسته شدم انقدر به بن بست خوردماین همه تلاش همش الکیخسته ام بخدا خیلی

میفهمم گاها آدم کم میاره خسته میشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ممنونم از انرژی خوبتون خیلی ممنون از لطفت امیدوارم همیشع شاد و موفق باشی

خواهش میکنم آرامش بعد از سختی دور نیست موفق باشی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘