2777
2789
عنوان

از رمان ها چی یاد گرفتید

254 بازدید | 28 پست

بعضی رمان ها و زندگی نامه ها یه مهارت ها و راهکارهایی در موقعیت های مختلف رو به آدم یاد میدن،مثلا تو رمان سینوهه وقتی سینوهه و کاپتا وارد یک هزارتو شدن کاپتا یه گوله کاموا رو روی زمین باز کرد که بتونن موقع برگشت با جمع کردن اون گوله کاموا راهشونو پیدا کنن،این راهکار خوبیه واسه وقتایی که تو محیط بیابانی یا دشت یا هرجای دیگه ای میدونیم ممکنه نتونیم مسیر برگشتو پیدا کنیم،شما چه راهکار هایی از رمان ها و زندگی نامه ها یاد گرفتید؟

اینکه هرکاری از هرکسی بعیده،اینکه به کسی اعتماد نکن تحت هیچ عنوانی(میدونم سخته که آدم قابل اعتماد نداشته باشی ولی بهترین کاره)

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایلیاد رو نمیدونم میشه گفت رمان یا نه ولی از آشیل یاد گرفتم که اونکه رفته دیگه هیچوقت نمیاد:/حواست بهش باشه وگرنه دیوونه میشی

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

خیلی خیلی زیاد 

از آخرین رمان دور از اجتماع خشمگین ، خیلی نکته جالبی داشت که گاهی خانم های جوان به مردانی که در ابتدای جوانی خواستگارشون هستن جواب رد میدن تا در آینده با موقعیت های بهتر آشنا بشن اما موقعیت های بهتر ازشون سو استفاده می کردن و در واقع قسمت شون همون آدم های ساده ی اوائل جوانی بود ...

شاید چون خیلی بهش فکر می کنم برام بولد شده 😅

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

عه؟🥲😂شاید میخونم و نمیدونم رمان میخونمفقط هرچی توجهم جلب میکنه ورمیدارم میخونم🥲

رمان یعنی همین کتابای قصه محور که یه داستانی دارن

نازنین،  شبهای روشن و.... اینه همه رمانه

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.