همسرمن ماشالله کلکسیون مشکلات روانی واخلاقیه وجسمی.
اینو جدی میگم از خیانت تا هوول بودن تا مشکلات اعصاب روان بددهن یودن بچه ننه بی اعصاب پرخاشگر .افکار دهه قاجاری صدرحمت به انسان نخستین توهین میکنه به خودم خانوادم و...کلا پاسگاهم مرونده داره از دعواهای مختلف.
بخوام بگم ده ساله چی میکشم طولانیه.
درحدتنفرررر رسیدم ازش فقط بخاطر بچم زندگی میکنم
دوساله دنبا ل اینه بره خونه مادزش زندگی کنه.
مادرش سرحاله. اتفاقا سیاست مدار و دخالتگر
پدرش فوت شده دوساله شوهر من فجییییع بچه ننه ست و منطق صفررررر..ماخونه داشتیم سر بی فکری وبی عقلیش مفت فروختش .وازاول قول داد لااقل خونه اجاره میکنیم و سالهاس مستاجرم حالا دبه دراورده ماهی ۴ تومن اجاره ندارم بدم فقططططط بهانشه.میخوام برم خونهومادرم زندگی کنم
فقط همین مورد کم بود.باسدوصدا توهین گفته یا بیا یا برداربرو
من قصدم واقعا طلاقه.دیگه اگر عید تمدید نکنه میرم وبرنمیگردم .تربیتش افتضاحه وکل خواهربردارا دنبال زندگی واسایشون هستن جزهمسرمن.فازبزرگی گرفته از اول.
۷تا خواهربرادرن وخونواده پرجمعیته .جز این ها مشکلات دیگه ای هم داریمهین زندگی خیلی وقته بهدته رسیده خونواده من ا طلاق میترسن سالها پیش نذاشتن از این حیوون جداشم..
یه پسر ۳ساله دارم میتونم قبل اقدام برای مهرونفقه درخواست حضانت فوری بدم؟میخوام یه روز درکمال ارامش وسایلمووجمع کنم بمو بردارم برم ولی میخوام مزاحمت درجهت گرفتن بچه برام ایجاد نکنه بره گورشو گم کنه.خسته م کر ه تهدیدمم کرده بارها