2777
2789
عنوان

زندگی بامادرشوهر توی یه خونه قدیمی

940 بازدید | 54 پست

همسرمن ماشالله کلکسیون مشکلات روانی واخلاقیه وجسمی.

اینو جدی میگم از خیانت تا هوول بودن تا مشکلات اعصاب روان بددهن یودن بچه ننه بی اعصاب پرخاشگر .افکار دهه قاجاری صدرحمت به انسان نخستین توهین میکنه به خودم خانوادم و...کلا پاسگاهم مرونده داره از دعواهای مختلف.

بخوام بگم ده ساله چی میکشم طولانیه.

درحدتنفرررر رسیدم ازش فقط بخاطر بچم زندگی میکنم

دوساله دنبا ل اینه بره خونه مادزش زندگی کنه.

مادرش سرحاله. اتفاقا سیاست مدار و دخالتگر

پدرش فوت شده دوساله شوهر من فجییییع بچه ننه ست و منطق صفررررر..ماخونه داشتیم سر بی فکری وبی عقلیش مفت فروختش .وازاول قول داد لااقل خونه اجاره میکنیم و سالهاس مستاجرم‌ حالا دبه دراورده ماهی ۴ تومن اجاره ندارم بدم فقططططط بهانشه‌.میخوام برم خونهومادرم زندگی کنم‌

فقط همین مورد کم بود.باسدوصدا توهین گفته یا بیا یا برداربرو

من قصدم واقعا طلاقه.دیگه اگر عید تمدید نکنه میرم وبرنمیگردم .تربیتش افتضاحه وکل خواهربردارا دنبال زندگی واسایشون هستن جزهمسرمن.فازبزرگی گرفته از اول.

۷تا خواهربرادرن وخونواده پرجمعیته .جز این ها مشکلات دیگه ای هم داریمهین زندگی خیلی وقته بهدته رسیده خونواده من ا طلاق میترسن سالها پیش نذاشتن از این حیوون جداشم..

یه پسر ۳ساله دارم‌ میتونم قبل اقدام برای مهرونفقه درخواست حضانت فوری بدم؟میخوام یه روز درکمال ارامش وسایلمووجمع کنم بمو بردارم برم ولی میخوام مزاحمت درجهت گرفتن بچه برام ایجاد نکنه‌ بره گورشو گم کنه.خسته م کر ه‌ تهدیدمم کرده بارها

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار لحاظ مالی کمی پس انداز دارم تا کادای دادگاهم تموم بشه.بعدش میرم شهربزرگتر وسرکار.موقعیت شغلی زیاددارم ولی عمرروجونیم توی این خراب شده رفت به پای این حیوون سوختم و رسما بهم گفته توکلفت من وخانوادمی و من ننمو میخوام.

دقیقا .بخاطر اینکه بچم به بابای بی ادب و بیشخصیتش وابسته بود موندم.

خواهشاً بهونه به بچه نکنید

بچه از گرسنگی نمیمیره پیش باباشع

خودتونو از این زندگیا نجات بدین 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

خواهشاً بهونه به بچه نکنیدبچه از گرسنگی نمیمیره پیش باباشعخودتونو از این زندگیا نجات بدین

اره شما درست میگید.اما همسرمن بخدا صلاحیت نداره کلا روانش نابوده بچچمو میزنه باهمه درگیره و هچکسسسسس نیست بچمو نگه داراه

تو ک اینهمه صبر کردی و میگی اگ تمدید کنه میمونی ببین اگه راه داره از این ب بعدشم ب خاطر بچت بمون و برو خونه مادرشوهرت ولی با شرط و شروط باهاشم سرسنگین باش ولی بمون بالا سرش بچه ها اینجور وقتا میترسن استرس میگیرن روحیشون خراب میشه طفلیا