2777
2789

کسی اینجا هست شوهر هول یا بی احساس یا خیانتکار داشته باشه و واقعا تغییر کرده باشه اگه هست بگید چجوری و کلا تجربتونو بگید اگه عاشق همچین ادمی باشید چیکار میکنید بنظرتون ممکنه تغییر کنه 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

تا نخواد نمیشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خیر عزیزم فقط کاربلد تر میشن سعی میکنن لو نرن بارهای بعد

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا واقعا سرشون ب سنگ نخوره عوض نمیشن 

با مهریه و گریه و تهدید و من بمیرم و..فقط تعطیل میشه موقت 

ولی اکه خودشون زده بشن یا آسیب ببین تو این بازی ها حالا مالی و روحی ادم میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حرمتشو نشکن اگر میخوای باهاش زندگی کنی ، به روش نیار توی دعوا ک خیانت کردی .

کلا بزار کنار این قضیه رو تا قبهش بیشتر نریزه .

من خیانت دیدم و دل بریدم ولی دارم زندگی میکنم خداروشکر دیگه بی حس شدم و دلم بیشتر از این نمیشگنه

حرمتشو نشکن اگر میخوای باهاش زندگی کنی ، به روش نیار توی دعوا ک خیانت کردی .کلا بزار کنار این قضیه ر ...

چجوری زندگی می‌کنی واقعا بهم بگو من تو این دوسال یک لحظه اون آدم سابق نشدم هر لحظه تو خوشحال ترین حالتمم یادم میاد و در واقع دیگ هیچوقت خوشحال واقعی نداشتم و به غمی تو دلمه

تا نخواد نمیشه

چیکارکنم که بخواد

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

خیر عزیزم فقط کاربلد تر میشن سعی میکنن لو نرن بارهای بعد

یعنی راهی نیست که یه مرد بی احساس احساسی بشه

چیکارکنم که بخواد

حرف دلیل عاقبت کار سیاست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

تا واقعا سرشون ب سنگ نخوره عوض نمیشن با مهریه و گریه و تهدید و من بمیرم و..فقط تعطیل میشه موقت ولی ا ...

تا منتظر بمونم که سرش به سنگ بخوره عمرم تموم شده رفته من الان میخوامش نمیتونم بیشتر از این دوری کنم خسته شدم

چجوری زندگی می‌کنی واقعا بهم بگو من تو این دوسال یک لحظه اون آدم سابق نشدم هر لحظه تو خوشحال ترین حا ...

منم بدتر از شما

هر اهنگی ک گوش میده میگم ببین  کی توی ذهنشه 

یا کلا بگم ک فقط زندگی رو میگذرونم تا تموم شه