2777
2789

❌️⛔️ پپپللللییییسسس ککججاااااسستتت ؟؟؟؟؟؟ ⛔️❌️

●●● خدایااااا مماااا کجااا فرار کنیم و متواری بشیم چراااا اینااا ففللننگگ رو نمیزنن به چااکک ؟؟؟‌؟ حتما میپرسین کیااا ؟؟؟؟ الان میگم یسری افراد غریبه و ناشناس ببخشید و پوزش میطلبم عیاش و فحاش و کلاش و قلاش و شیاد و قاالتااقق و پپپلللشتشتتت و ببخشید گگگاااووو ووو گگووسسففنندد که همسایه هامونم نیستن مشخص و معیین نیستش که از کدوم گورستونی و قبرستونی و طططووویییلللهههه ای اومدن تتتهههرراااننن درب ساختمان و اپارتمانمون رو کردن پپااتتووقق و لوکیشن دوستیابی و ملاقات و ویزیت ساعتهای دو و سه و چهار بامداد و شبانگاهی میان و میشینن و چرت و پرت و خزعبلات و اراجیف و چرند و پرند و زارتت و زورتت مستهجن و جج••نن•• سس••ییی میگن چون ما پنجره هامون پولادین و فولادی نیستش و شییشه ای هستش میشنویم و بوی گند و کثافت سسییگگااارر خفمون کرد و پوکیدیم یه چند تا جنسیت ممذذککرر و پسر و مموننثث و دختر من نمیدونم ایناا والدینشون و پدر و مادرشون و سرپرستشون و قیم هاشون کجاا هستن بیان اینا رو ببرن ؟؟؟؟ مممااا چه اشتباهی کردیم چه کاری کردیم که با ایناا شدیم هشتاد میلیون و با اینا شدیم شهروند و همشهری ؟؟؟؟ باباااا بیاین مدیریت و نظارت و رسیدگی و کنترل کنین بببچچههه هایی که ززااییددیینن رو چه کارهای مشمئزکننده و چندشی و تهوع آوری میکنن یاا ببخشید ببخشید مثل خخخررر ععرررععررر میکنن یا مثل ااسسبب ششییهه میکشن و پییتیککوو وو پییتیککوو میکنن یا مثل شیطااان ققههققههه میزنن و مثل ززااممببیی ها خونمون رو کردن تو شیشه بخدااا ایناا درس و مشقق و دیککته ندارن ؟؟؟؟ ااییههااللننااسس ششصد میلیارد بار تذکر دادیم و هشدار دادیم و اگر که به پپپللللییییسسس زنگ و تلفنی کنیم و تماس بگیریم هم نمیان اگرم بیان میگن سازش کنین نمیدونم ببخشینشون و فلان و بیسان و بهمان و اللهه و بللهه و جیمبللهه مممااا ششصد میلیون تا مسئولیت و تکلیف و وظیفه و مصیبت و مشقت و فلاکت داریم تو زندگیمون که وقت نمیکنیم ااسستتششههاادد جمع کنیم و شکایتکشی از این دادگگستری و بازداشتگاه و پاسگاه وووو •••••• کنیم خدایاااا زندگیمونو جججهههنننممم کردن هههییییی •••••• !!!‌!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••