2777
2789
عنوان

نفس تنگی و سنگینی سمت قلب

117 بازدید | 24 پست

من موقع استرس، سالهاست نفسم تنگ میشه. قبلا چکاپ رفتم، چیز خاصی نبود. اما الان یه مدته همراهش حس سنگینی و گاهی درد خیلی ملایم طرف چپ حس می کنم. اضافه وزن هم دارم، در حد ۱۰ کیلو... 

کسی تجربه شو داشته؟ به خاطر وزنمه یا جدی بگیرمش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر برو و نوار قلب و اکو بگیر اگه از قلبت نبود خیال منم با خودت راحت میشهاخه قلب درد خیلی بدهههه ...

باشه حتما، تو فکرش هستم. متاسفانه مثل اکثر ایرانیا همش امروز و فردا می‌کنم

منم چند با. اینجور شدم مشکل از دستگاه گوارشم که اونم دلیلش پرخوری عصبی

از گوارش هم می تونه باشه؟ ولی من تا حالا مشکل گوارشی نداشتم. فقط خیلی زود جوش میارم و استرس بیخود زیاد دارم

الهیی ، من چند سال پیش اینجوری میشدم رفتم گفت نارسایی داری . که یه جراحی کوچیک کردم خوب شدبرو دکتر خ ...

جدا؟ چه جور نارسایی؟

یعنی قبلا چک نکرده بودی؟ 

آخه من تا چند سال پیش اکو می دادم گاهی، اوکی بود. الان هم وزنم بالا رفته و هم یه مدت فشار زیاد روم بود. نگرونم رگها گرفتگی پیدا کرده باشن

جدا؟ چه جور نارسایی؟یعنی قبلا چک نکرده بودی؟ آخه من تا چند سال پیش اکو می دادم گاهی، اوکی بود. الان ...

من از بچگی مشکل داشتم 

نفهمیده بودیم ولی مادرم میگه از بچگی تو حمام تنگی نفس میگرفتم ، تو شیر خوردن و.. 

پونزده شونزده سالم بود زنگ ورزش معلم ورزشمون فهمید. رفتم دکتر گفت نارسایی دریچه میترال داری و سوراخ بین بطنی ک مادرزادیه

البته من فقط موقع استرس مشکل نداشتم 

وقتی فعالیت داشتم، موقع خواب اینا هم یکم سختم بود